AcasăNewsElena Udrea: "Avem o clasa politica lasa si fricoasa"

Elena Udrea: „Avem o clasa politica lasa si fricoasa”

Trimisa in judecata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea s-a prezentat, marti, la Politie, in cadrul masurii controlului judiciar.

Cu aceasta ocazie, Elena Udrea a facut mai multe precizari extrem de interesante. Printre altele, fostul ministru al Dezvoltarii a anuntat ca urmeaza un tratament pentru problemele pe care le are la articulatii si ca va merge la Baile Boghis pentru a se bucura de apa termala de acolo.

„O sa merg sa fac un tratament cu apa termala la Boghis. Nu am stabilit daca voi merge impreuna cu domnul presedinte Traian Basescu, dar daca are probleme cu articulatiile il invit si pe dansul la Baile Boghis. Deocamdata am vazut ca e racit”, a spus Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltarii i-a atacat dur pe parlamentari sustinand ca „mi-e dor de activitatea politica, dar de Parlament nu. Pentru ca Parlamentul inseamna actualii parlamentari de care, sincer, nu mi-e este dor. Avem o clasa politica lasa, fricoasa, ingrozita, inghetata de frica, lideri politici slabi, care fac foarte mult rau acestei tari”.

Evident, Elena Udrea nu a ratat ocazia de a-l ataca si pe premierul Victor Ponta afirmand ca „unul dintre politicienii fricosi a fugit in Turcia (n.r. – Victor Ponta, care s-a operat la genunchi la Istanbul). S-a ascuns. Sa speram ca se va intoarce. Din pacate s-au ascuns si cei care ar trebui sa faca opozitie”.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger