AcasăNewsElena Udrea, audiata la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Elena Udrea, audiata la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Deputatul Elena Udrea a ajuns, sambata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiata.

UPDATE: Dupa aproape o ora de deliberari, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca Elena Udrea poate sa mearga luni in Parlament pentru a-si sustine punctul de vedere in dosarul „Gala Bute”, dosar in care procurorii DNA au cerut arestarea preventiva a deputatului.

 

Udrea are nevoie de aviz favorabil din partea magistratilor pentru a merge luni in Parlamentul Romaniei si a incerca sa-i convinga pe colegii ei deputati sa nu mai incuviinteze cererea DNA de arest preventiv.

Inainte de a pleca spre Inalta Curte de Casatie si Justitie, Elena Udrea a trecut pe la Politie, pentru a i se comunica traseul pe care trebuie sa-l urmeze pana la sediul Instantei Supreme.

Apoi, Elena Udrea a fost urmarita in trafic de mai multe echipaje de politie, acestea avand misiunea de a verifica daca deputatul se deplaseaza exact pe traseul primit.

Elena Udrea este in arest la domiciliu, dar pe numele ei mai exista o cerere de arest preventiv pentru infractiunile din dosarul „Gala Bute”. Aceasta ar putea fi pusa in aplicare in cazul in care deputatii avizeaza favorabil, luni, solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger