AcasăNewsElena Udrea, audiata la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Elena Udrea, audiata la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a ajuns, luni, din Arestul Central al Politiei Capitalei in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Udrea este audiata in dosarul „Gala Bute”, cel in care a fost arestata preventiv pentru comiterea mai multor infractiuni printre care luare de mita si abuz in serviciu.

Magistratii trebuie sa decida daca admit solicitarea procurorilor de prelungire a mandatului de arest preventiv. Saptamana trecuta, Elena Udrea a fost confruntata cu patru dintre denuntatorii sai: Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Adrian Gardean si Ana Maria Topoliceanu.

De altfel, Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia sunt asteptati si ei, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Magistratii vor decide daca admit prelungirea masurilor preventiv, respectiv a mandatelor de arest la domiciliu.

Nu in ultimul rand, magistratii vor decide daca admit, luni, prelungirea mandatelor de arest preventiv emise pe numele a altor doua personaje importante implicate in dosarul „Gala Bute”, Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, si Tudor Breazu.

author avatar
Cristi Ionita
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger