AcasăNewsElena Udrea, audiata in dosarul "Gala Bute". Fostul ministru vrea refacerea rechizitoriului!

Elena Udrea, audiata in dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru vrea refacerea rechizitoriului!

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a aparut, luni, in fata magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Udrea a fost audiata intr-un nou termen al dosarului „Gala Bute”, dosar in care a fost trimisa in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pe 21 aprilie.

Fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire de documente ori declaratii false sau inexacte pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Elena Udrea le-a solicitat magistratilor refacerea rechizitoriului si, implicit, retrimiterea dosarului la Directia Nationala Anticoruptie. Mai mult, fostul ministru al Dezvoltarii solicita si inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu eliberarea sub control judiciar.

Alaturi de Elena Udrea, in dosarul „Gala Bute” au mai fost trimisi in judecata Ion Ariton, fostul ministru al Economiei, Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, dar si Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, sau Ana Maria Topoliceanu, fostul ministru al Companiei Nationale de Investitii.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger