AcasăNewsElena Udrea, atac dur la adresa procurorilor: "Actiunile discretionare ale anchetatorilor se...

Elena Udrea, atac dur la adresa procurorilor: „Actiunile discretionare ale anchetatorilor se vad din avion”

Aflata in arest preventiv din cauza infractiunilor de care este acuzata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea continua sa-i atace pe procurorii Directiei Nationale Anticoruptie prin intermediul unui celebru site de socializare.

In ultimul mesaj postat de echipa sa de comunicare, Elena Udrea sustine ca „actiunile discretionare ale anchetatorilor in dosarul Gala Bute se vad si din avion”.

Printre altele, Elena Udrea este nemultumita ca „toti cei care nu au facut declaratii impotriva mea sunt in arest, iar mituitorii si cei care au luat mita sunt liberi doar pentru ca au dat vina pe mine”.

Udrea ii acuza pe oamenii legii ca „daca pentru arestarea preventiva s-au pus in miscare cu celeritate actiunile necesare, pentru ca era urgenta incarcerarea mea, in ceea ce priveste solicitarile apararii, nimic nu se intampla. Ancheta penala a ajuns sa se desfasoare in ritm de melc”.

Udrea sustine ca „de mai bine de doua saptamani am cerut confruntari cu acuzatorii, lucru care nu s-a intamplat pana acum, desi ar fi existat sansa lamuririi situatiei. Mai mult, procurorii par sa fie concentrati doar pe administrarea de probe impotriva mea, nu si in favoarea mea”.

Concluzia Elenei Udrea este aceeasi ca si la celelalte mesaje postate pe celebrul site de socializare: „Elena Udrea este o tinta si se doreste mentinerea mea in arest pentru a fi redusa la tacere, in detrimentul infaptuirii actului de justitie”.

author avatar
Cristi Ionita
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger