AcasăNewsElena Udrea, atac cu perne la adresa "somnorosului" Crin Antonescu -VIDEO

Elena Udrea, atac cu perne la adresa „somnorosului” Crin Antonescu -VIDEO

(foto: facebook)

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si sustinatorii ei au impanzit Romanul cu perne pe care au lipit fotografia lui Antonescu.

(foto: facebook)

Desi liberalul a explicat in repetate randuri ca nu are o problema cu somnul, aceasta ramane gluma preferata a adversarilor sai politici. Udrea a postat apoi pe facebook o serie de poze de la eveniment, in care tinerii il imitau pe Crin Antonescu, comentand ca presedintele Senatului este cunoscut deja in toata tara ca primul somnoros al tarii.

„Tinerii din Roman au dat dovada azi de foarte multa originalitate si au organizat o manifestatie inedita. In cadrul unui protest desfasurat in centrul orasului, acestia i-au adus lui Crin Antonescu perne si ceasuri desteptatoare. Pe perne erau lipite pe foi A4 mesaje de genul: „Invatati sa munciti, nu sa dormiti », „Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu” sau „Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!”. Se pare ca reputatia presedintelui PNL de Intaiul Somnoros al tarii este binecunoscuta peste tot”, a scris Elena Udrea pe pagina personala de facebook.

[youtube] n-KHqa49xCA [/youtube]

author avatar
Alina Costache
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger