AcasăNewsElena Udrea ar vrea sa candideze in Tinutul Secuiesc

Elena Udrea ar vrea sa candideze in Tinutul Secuiesc

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi seara, la Miercurea Ciuc, ca se gandeste sa candideze in Tinutul Secuiesc pentru o mai buna colaborare cu autoritatile din Covasna si Harghita.

„Vazand cat de mult suflet am pus si cate lucruri s-au facut aici fie ca este vorba de drumuri, apa sau canalizare, reabilitare termica, de locuinte ANL, chiar asa cu Guvernul asta, care nu a avut foarte multi bani pentru ca, din nefericire, am ajuns in timp de criza la conducerea acestui minister si a trebuit sa gestionam fonduri relativ reduse. Ba bazin de înot, ba pationar la Carta… M-am gandit ca poate ar fi o soluţie, dragi colegi, sa vin sa candidez aici, in Tinutul Secuiesc. Atunci probabil i colaborarea noastra ar fi mai buna si nu ar mai fi niciun fel de discutii in ceea ce priveste ce se intampla in judetele Covasna si Harghita”, a spus Elena Udrea.

Astazi, Elena Udrea a revenit asupra subiectului candidaturii sale in Tinutul Secuiesc spunand ca a glumit si ca ii asigura „pe cei din Bucuresti care au luat informatia in serios” ca nu scapa de ea.

Elena Udrea a spus ca declaratia sa privind o posibila candidatura in Tinutul Secuiesc a avut ca scop depasirea „complexului” de a vorbi despre Covasna si Harghita ca despre Tinutul Secuiesc.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger