AcasăNewsElena Udrea ar putea scapa de controlul judiciar

Elena Udrea ar putea scapa de controlul judiciar

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, afla vineri daca scapa de masura controlului judiciar.

Elena Udrea sustine ca nu mai este nevoie de nicio masura preventiva impotriva ei, in acest dosar, si se plange ca are mari probleme din cauza faptului ca aproape in fiecare zi trebuie sa se prezinte la o sectie de politie sau in fata magistratilor.

La iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Elena Udrea a precizat ca „nu cred ca mai este nevoie de control judiciar in cazul meu. Nu am unde sa fug. Oriunde ai fugi, te aduc inapoi in trei ore de oriunde din Europa. Mai ales in cazul unui parlamentar ca mine sau ca domnul Ariton. E absurd. Poti sa fii parlamentar si sa votezi legi importante in Romania, dar nu poti sa mergi cu comisia in Bulgaria”.

Tot vineri, magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor decide daca Alina Bica, fosta sefa DIICOT, poate primi o masura mai blanda in ultimul dosar in care a fost arestata preventiv.

author avatar
Cristi Ionita
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger