AcasăNewsElena Udrea, aparitie spectaculoasa la botezul nepoatei presedintelui!

Elena Udrea, aparitie spectaculoasa la botezul nepoatei presedintelui!

A mizat pe o tinuta alba, simpla, dar foarte eleganta, si a facut senzatie! Democrat-liberala Elena Udrea a fost remarcata inca din prima clipa in care a sosit, sambata, la biserica in care a avut loc botezul nepoatei sefului statului.

Fostul ministru al Turismului s-a numarat printre cele cateva zeci de persoane care au asistat la ceremonia de crestinare a fetitei Elenei Basescu, mezina presedintelui. Udrea a purtat o rochie alba, creatie pe care a accesorizat-o cu bijuterii fine. Pata de culoare a look-ului ales au reprezentat-o pantofii, nuanta ciclam.

La intrarea in lacasul de cult unde a avut loc ceremonia, democrat-liberala a fost intampinata de Dorin Chirtoaca, unul dintre parintii spirituali ai nepoatei lui Traian Basescu. Elena Udrea a stat putin de vorba cu presa, spunand ca ii doreste celei mici sa fie sanatoasa si ca spera ca parintii sa ii mai daruiasca cel putin un frate sau o surioara.

Micuta Sofia Anais a fost botezata, sambata, in jurul orei 14, la Biserica Sfantul Spiridon din capitala. La ceremonie au luat parte cei trei nasi ai fetei- primarul Chisinaului si cuplul de medici Monica si Catalin Cirstoiu – parintii si bunicii fetitei, dar si sora cea mare a Elenei Basescu, Ioana.

Sursa foto: Romania TV

1.262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger