AcasăNewsElena Udrea: "Am pus umarul la reducerea coruptiei si risipei din aparatul...

Elena Udrea: „Am pus umarul la reducerea coruptiei si risipei din aparatul administrativ”

Incarcerata preventiv, din cauza infractiunilor de care este acuzata in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea continua sa se apere postand mesaje, prin intermediul echipei de comunicare, pe un celebru site de socializare.

Printre altele, Elena Udrea se lauda ca „am actionat concret in sensul reducerii fenomenelor de coruptie si risipei din aparatul administrativ”. Asta in ciuda faptului ca Elena Udrea sustine ca a fost acuzata, in repetate randuri, ca „am patronat un sistem macinat de coruptie la nivelul Ministerului Dezvoltarii, ceea ce este neadevarat”.

Printre actiunile cu care Elena Udrea se lauda ca „am luptat pentru a reforma sistemul, a limita coruptia si risipa resurselor publice” se enumera „introducerea standardelor de costuri la lucrari, prioritizarea investitiilor in functie de gradul de executie al lucrarilor si de importanta lor sociala si reducerea cheltuielilor interne ale ministerului cu peste 40%”.

Elena Udrea va afla saptamana viitoare daca incercarea ei de a anula mandatul de arestare preventiva din dosarul „Gala Bute” este sortita esecului sau izbanzii.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger