AcasăNewsElena Udrea a votat la Roman, intr-o tinuta special aleasa pentru alegeri...

Elena Udrea a votat la Roman, intr-o tinuta special aleasa pentru alegeri

Elena Udrea

Democrat-liberala Elena Udrea si-a exprimat optiunea la alegerile parlamentare, duminica la pranz, la Roman. Imbracata intr-un palton realizat de o firma romascana, fosta ocupanta a fotoliului de ministru al Turismului a declarat ca a votat „cu speranta ca (Romania-n.r) va continua drumul european”.

Elena Udrea

Udrea a mers la vot insotita de mama si de sot, Dorin Cocos, dar si de edilul din Roman. Candidat al ARD pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din Roman, Elena Udrea le-a declarat jurnalistilor ca a votat „cu dorinta ca faptele sa fie cele care sa construiasca in tara aceasta”.

Fostul ministru al Turismului a mai declarat ca se bucura sa vada ca romanii au iesit la vot, chiar daca in mare parte din tara ninge puternic. „Am vazut foarte multi oameni votand. Ma bucur ca romanii aleg sa voteze chiar daca toata se pare ca este sub zapada. E important votul acesta si sper sa continuam drumul european al acestei tari”, a spus democrat-liberala.

(foto: blog.elenaudrea.ro)

Complimentata pentru alegerea paltonului pe care l-a purtat duminica, Udrea le-a marturisit jurnalistilor ca poarta o tinuta „gandita” in mod deosebit pentru aceasta zi. „E o haina facuta special pentru acest moment, pentru ziua votului. E brand romascan 100% si am gandit-o special pentru momentul votului”, a declarat Udrea.

628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger