AcasăNewsElena Udrea a primit, in arest, lalele galbene si vizita a doua...

Elena Udrea a primit, in arest, lalele galbene si vizita a doua persoane dragi

ULTIMA ORĂ: S-a aflat decizia instanței în cazul Elenei Udrea și a Ioanei Băsescu! (sursa foto: Facebook)

Udrea a stat de vorba, vineri, cu doua persoane foarte apropiate ei, in ziua in care poate fi vizitata, in arest. Mama, dar si buna prietena a fostului ministru au venit sa o vada. Mai mult, Udrea a primit si flori de primavara.

Deputatul aflat la aceasta ora in Arestul Politiei Capitalei, dupa ce Instanta Suprema i-a respins, saptamana trecuta, contestatia fata de masura arestarii preventive, pentru 30 de zile, dispusa ca urmare a solicitarii procurorilor DNA, in dosarul „Gala Bute”, Udrea a primit, intr-o prima faza, dimineata, vizita mamei sale.

Cum vineri poate primi si alte vizite decat cea a aparatorilor sai legali, fosta sefa a PMP s-a bucurat, cu siguranta, sa aiba din nou ocazia sa vorbeasca si sa o vada pe cea care i-a dat viata. Femeia a ajuns in incinta cladirii unde se afla fiica sa in jurul orei 9 si a ales sa nu faca declaratii.

Ulterior, la Udrea a venit si Ruxandra dragomir. Prietena si colega de partid a fostului minsitur al turismului i-a adus Elenei Udrea un buchet mare de lalele galbene.

Elena Udrea a constestat masura arestului preventiv, insa, pe 5 martie, judecatorii Inaltei curti nu i-au admis cererea, astfel ca fosta sefa a PMP a ramas in Arestul Politiei Capitalei. Va amintim ca in acest dosar, Udrea este acuzata de fapte de coruptie, printre ele si luare de mita.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger