AcasăNewsElena Udrea a fost oaspetele Printului Charles

Elena Udrea a fost oaspetele Printului Charles

Elena Udrea si Printul Charles

Aflata in Marea Britanie, Elena Udrea a luat ceaiul cu Printul de Wales, “un extraordinar prieten al Romaniei si un minunat ambasador al turismului romanesc”.

Elena Udrea si Printul Charles au o pasiune comuna: frumusetile naturale ale Romaniei

Elena Udrea a fost primita de Printul Charles la Clarence House, resedinta oficiala a acestuia. “Printul Charles este, cu siguranta, un mare prieten si un adevarat ambasador al tarii noastre si pot afirma, fara ezitare, ca a facut mai mult pentru imaginea Romaniei, in ultimii ani, decat oricare dintre noi”, a scris ea ulterior, pe blog. Tot acolo, Udrea a criticat practica “de bon ton” care-i face pe romani sa prezinte numai lucrurile “mai putin bune” care se petrec in tara, in timp ce personalitati recunoscute pe plan international “vorbesc  admirativ despre Romania”. In ceea ce o priveste, Elena Udrea si-a reafirmat decizia de a promova in orice chip turismul romanesc, despre care spune ca a inregistrat deja o crestere in acest an.

author avatar
Simona Badulescu
358 afisari

15 COMENTARII

  1. O lovitura de imagine. Poza nu este cea mai inspirata. Elena este mult, mult prea umila. Nu o caracterizeaza

  2. Marineru si..tarfulita lui sunt pe acelasi drum pe care il urmau in urma cu decenii eva peron si fostul presedinte sud american…eva peron a murit de cancer,elena udrea va muri in puscarie…cat despre betivanul care ne vrea la ordinul si dupa bunul sau plac va sfarsi mai rau decat ceausescu….scandalul de la cluj se pare ca s-a declansat la criza de nervi a acestui betivan isteric facuta -conform surselor demne de incredere-in momentul in care a aflat ca p.d.l.-ul de la cluj,nu garanteaza castigarea alegerilor daca nu se vac si ceva imbunatatiri in aplicarea legislatiei…mai mult aflasera de aceste date si ofiteri din structuri informative mai putin …sigure(conform unor surse din s.r.i)asa ca basalaul nu mai putea amana luarea unei decizii si pe fondul intentiei de a-l schimba pe boloboc…madam udrea sperand sa evite intrarea in scandalul complicat de intrigile lui cocos,nemultumit ca prigoana face ..bani seriosi la Cluj si el ..nu,a cerut sa mearga la Londra ,chipurile in vizita de lucru…de fapt s-a dus sa se asigure de raspunsul lui Charls ca vor fi sprijiniti in caz de..revolta in Romania…acesta este adevarul cu madam udrea si basalau ei drag…urmasa lui traian -la puscarie evident…

  3. NU INTELEG DE CE ATATA..MODERARE,ORI VA ESTE TEAMA DE BASALAU,ORI ..SUNTETI DE ACEIASI PARERE CU EL….CEEA CE ESTE ACELASI LUCRU…MAI ALES CA NU SEMNEZ NICI JIMI,NICI PIPI,NICI TITI….se vede treaba ca in Romania golaneala tine de ..sase..dar si de foame…

  4. Nu inteleg persoanele care au ceva cu doamna Udrea , poate chiar nu vedeti ca e singura dupa 1990 care a facut ceva pentru turismul romanesc.
    Faptul ca a fost invitata la Casa Regala spune totul despre dansa , un ministru responsabil si care poate ajunge departe.
    Felicitari Elena Udrea !

  5. Întâlnirea Elenei Udrea cu Prinţul Charles s-a făcut la cererea acestuia din urmă. O invitaţie la ceai ca semn de recunoaştere a lucrurilor extraordinare făcute pentru turismul românesc.

  6. Numai pt modul cum apare in poza, cu mainile alea impreunate, nu avea ce cauta in fata lui Charles. Restul chiar nu mai merita comentat.

  7. precup, poti sa incerci cu haloperidol, da rezultate in afectiunile tale psihice. Du-te ba si comenteaza la romania mare si tricolorul. Aici e ziar serios, e citit de lume buna, nu de derbedei ca tine. Mars in cotetul unde domiciliezi si asteapta un os de la vadim, ale carui laturi le imprastii pe aici. Un sincer ” Hai sicir” iti urez.

  8. Numai cuvinte de lauda pentru Doamna Elena Udrea, ministrul turismului,este cel mai capabil om politic de pana acum!

  9. Elena Udrea afacut ceva pentru aceasta tara si asta se vede,toti iti suntem recunoscatori Elena, ai reusit sa-l imiplici si pe Printul Charles in proiecte, respect PDL!

  10. Ma intristeaza cand vad ca mari personalitati in lume apreciaza munca Elenei , dar in Romania nu recunoste nimeni! Felicitari Elena si un alt minitru mai bun nu se gasea!!

  11. O intalnire foarte buna pentru promovarea turismului romanesc. Doamna Elena Udrea este unul dintre putinii oameni politici care isi iubesc tara. Felicitari!

  12. Elena Udrea este singurul ministru al turismului care a făcut ceva după 1990: a investit în staţiuni, a făcut pârtii de ski, telegondole, telescaune şi telecabine, a demolat construcţiile de pe plajă, a amplasat indicatoare turistice şi a făcut o campanie de promovare turistică bună.Campania de promovare a Transilvaniei pe care o face Prinţul Charles este făcută sub coordonarea ministerului condus de Elena Udrea, nu cred că cineva putea să aleagă un mai bun ambasador pentru turismul românesc decât Prinţul Charles.

  13. Turismul romanesc a cunoscut o considerabila dezvoltare in ultima perioada, lucru ce se poate observa si din interesul pe care printul britanic il manifesta fata de tara noastra…si pentru asta trebuie sa-i recunoastem meritul doamnei udrea. Iar faptul ca in continuare printul charles se intereseaza de romania si este vazut ca un ambasador al turismului romanesc, nu poate aduce decat lucruri bune!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger