AcasăNewsElena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, miercuri seara, sa aprobe cererea procurorilor de arestare preventiva, pentru 30 de zile, a Elenei Udrea.

Deputatul PMP este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in celebrul Dosar „Microsoft”, inclusiv ca a luat mita, 500.000 de euro, de la fostul tenismen Dinu Pescariu.

Elena Udrea a fost retinuta, marti seara, de procurorii DNA, iar miercuri a fost prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. A fost audiata timp de mai multe ore, iar in jurul orei 19.30 magistratii au anuntat ca raman in pronuntare.

Avocatii Elenei Udrea erau increzatori si sustineau ca probele propuse de procurori sunt slabe. In cele din urma, insa, magistratii au decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

Se spune ca magistratii au decis arestarea Elenei Udrea in ideea ca daca o lasa pe aceasta libera, intr-o forma sau alta (arest la domiciliu, eliberare sub control judiciar), deputatul PMP ar putea influenta celelalte personaje implicate in dosar.

author avatar
Cristi Ionita
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger