AcasăNewsElena Udrea a fentat ghilotina PDL

Elena Udrea a fentat ghilotina PDL

Pregatita de colegi pentru sacrificiu, alaturi de Roberta Anastase si Ioan Oltean, Elena Udrea a luat-o inaintea inamicilor din partid demisionand, ieri, din fruntea PDL Bucuresti.

Ca sa supravietuiasca in politica, Elena Udrea trebuie mai intai sa scape cu bine de colegii ei de partid

Supapa PDL-ului a rabufnit dupa alegeri, aruncata in aer de rezultatele dezastruoase. Culmea, singura victorie, cea inregistrata de Emil Boc la Cluj, a tulburat si mai rau apele pedeliste, partid care visa deja la un nou carmaci imediat dupa locale.

Democratii din vechea garda, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, impart tinerei garnituri care a vrut sa le ia locul notele de plata pentru esecul PDL-ului la locale

Boc odata scapat, furia democratilor s-a concentrat pe Elena Udrea, Roberta Anastase si Ioan Oltean, ale caror capete sunt cerute de tot mai multi democrati de luni incoace. Udrea nu a asteptat insa sa fie sacrificata, ci a surprins lumea demisionand de buna voie: ”Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti”.

Emil Boc este in gratiile Fortunei, care i-a adus un nesperat mandat de primar, scapandu-l din ghearele colegilor

Responsabilitate care i-a permis in schimb sa ramana in conducerea PDL, in calitatea sa de vicepresedinte. Siderati, pedelistii au evitat la inceput sa comenteze gestul, atitudine adoptata si de Vasile Blaga. Ulterior, acesta a apreciat ”gestul de onoare”, dar a si admonestat-o pe autoare: ”Cred ca si doamna Udrea, daca si-a dat demisia, trebuia sa astepte sedinta Colegiului Director”. Pe urmele lui Udrea a luat-o, initial, si Cristian Poteras, care a anuntat ca pleaca si el din fruntea PDL sector 6. La scurta vreme insa, acesta a precizat ca se mai gandeste, pana astazi, ce sa faca. Pana sa socoteasca Poteras, colegul sau de la sectorul 3, Silvian Ionescu, a decretat ca nu pleaca din fruntea filialei, mai ales ca a facut tot ce a putut pentru ca Liviu Negoita sa fie reales. Pedelistii bucuresteni nu vor fi insa singurii loviti de tsunami-ul demisiilor sau demiterilor post-electorale. Cum pe lista neagra ”de urgenta” mai figureaza Roberta Anastase si Ioan Oltean, este clar ca organizatiile din Ploiesti si Bistrita, conduse de cei doi, vor fi si ele lovite. Iar pedelistii vor avea noroc cu carul daca lucrurile se vor linisti doar cu atat!

author avatar
Simona Badulescu
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger