AcasăNewsElena candideaza. Unii colegi de partid spun ca ASTA e o dovada...

Elena candideaza. Unii colegi de partid spun ca ASTA e o dovada de mare curaj

Elena Udrea se arunca in lupta pentru sefia PDL

Elena Udrea a reusit ieri sa le ia fata celorlalti  lideri politici. Anuntul privind candidatura la sefia PDL a fost caracterizat de o parte dintre colegii de partid drept o dovada de mare curaj.

Elena Udrea se arunca in lupta pentru sefia PDL

„Ma bat pentru viitorul partidului, nu pentru trecut”, a declarat deputatul Elena Udrea, exprimandu-si speranta ca va avea parte de o competitie, „nu de o disputa”.  „PDL are nevoie de schimbare. Consider ca am energia si forta necesare sa vin cu un PDL atractiv pentru electorat, candidez pentru ca electoratul de dreapta are nevoie de un partid puternic”, a mai spus fostul ministru al Turismului.

“Elena Udrea arata inca o data ca este o femeie curajoasa si un politician ambitios. In democratie competitia este absolut necesara, cu conditia ca regulile sa fie clare si candidatii sa fie fair-play”, a comentat democrat-liberalul Cristian Boureanu, precizand insa ca nu stie daca partidul este pregatit sa aiba un presedinte femeie.  Boureanu a fost rapid contrazis, nu de vreun coleg de partid, ci chiar de premierul Victor Ponta.  “Doamna Udrea este Traian Basescu in varianta feminina. Le urez succes celor doi candidati si, repet, domnul Blaga nu mai exista, deci nu am ce sa mai spun”, a afirmat seful Executivului.

[poll id=”448″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger