AcasăNewsElena Basescu s-a casatorit. Iata o galerie foto de la nunta!

Elena Basescu s-a casatorit. Iata o galerie foto de la nunta!

(foto: twitter)

Elena Basescu, mezina presedintelui Romaniei, s-a casatorit cu Bogdan Ionescu, cei doi petrecand la Palatul Snagov alaturi de aproximativ 800 de invitati.

(foto: twitter)

Sambata a avut loc unul dintre cele mai asteptate momente de catre Traian Basescu, presedintele Romaniei, respectiv casatoria mezinei sale, Elena Basescu, cu Bogdan Ionescu.

Ceremoniile au inceput la ora 12.00 cand alaiul de nunta s-a indeptat spre Primaria sectorului 2, unde edilul Neculai Ontanu le-a unit destinele.

Elena Basescu, imbracata intr-o rochie roz, cu un buchet roz in mana, a sosit la mana tatalui ei, Traian Basescu. Bogdan Ionescu, jumatatea mezinei presedintelui, a fost imbracat intr-un costum gri, cu cravata si camasa alba. In piept a purtat o floare rosie.

Ulterior, la ora 18.20, Elena Basescu, a ajuns la biserica “Sfantul Spiridon cel Nou” din Bucuresti, loc unde a avut loc loc cununia civila cu Bogdan Ionescu. Mezina presedintelui Romaniei a fost ajutata de tatal ei, Traian Basescu, sa coboare din masina, acesta fiind cel care a condus-o pana la intrarea in biserica. De acolo a fost preluata de nasul ei de cununie, Razvan Mustea.

Dupa efectuarea ceremoniei, nuntasii s-au indreptat spre Palatul Snagov, unde a avut loc petrecerea. La aceasta au luat parte aproximativ 850 de invitati, informeaza realitatea.net. Petrecerea organizata in cinstea nuntii fetei presedintelui, Elena Basescu, a avut loc in gradina, unde a fost amenajat un cort special, impodobit cu trandafiri, bujori si hortensii in tonuri de roz fane, culoarea-tematica a intregului eveniment.

Invitatii s-au bucurat de un meniu pe alese, format din produse traditionale, respectiv sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta si smantana, combinate cu unele sofisticate, printre acestea numarandu-se caviar, pasta de jambon, rulada de curcan si pulpa de vitel. Atmosfera de la nunta fiicei presedintelui, Elena Basescu, si Bogdan Ionescu a fost asigurata de Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ.

[nggallery id=275]

author avatar
Ionut Zgimbau
3.790 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger