AcasăNewsElena Basescu, reclama la vinurile moldovenesti: "Sunt sanatoase, foarte bune si au...

Elena Basescu, reclama la vinurile moldovenesti: „Sunt sanatoase, foarte bune si au preturi mici!”

In incercarea de a-si pune amprenta in privinta aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana, Elena Basescu a inceput sa faca reclama vinurilor moldovenesti.

Europarlamentarul se lauda ca a avut un cuvant greu de spus in privinta liberalizarii comertului cu vin intre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

„Ma bucur ca am votat pentru liberalizarea comertului cu vin intre Republica Moldova si Uniunea Europeana. Daca pana in prezent, Republica Moldova putea exporta doar o anumita cota de vin catre UE fara taxe vamale, de la 1 ianuarie 2014 aceasta cota va disparea, deci se elimina total taxele vamale pentru vinul exportat de Republica Moldova in UE. Este prima masura concreta pe care Uniunea o ia fata de Republica Moldova dupa parafarea Acordului de Asociere si ca urmare a presiunilor exercitate de Federatia Rusa. Acum urmeaza ridicarea vizelor si semnarea Acordului de Asociere” a anuntat Elena Basescu.

Europarlamentarul pare incantat de vinurile moldovenesti in conditiile in care le promoveaza la maxim pe contul personal de Facebook, precizand ca „va incurajez pe toti sa cumparati si sa degustati vinuri moldovenesti – sunt sanatoase, de o calitate foarte buna si au preturi mici”.

Nu trebuie uitat ca Sofia Anais, micuta Elenei Basescu, a fost crestinata de Dorin Chirtoaca, primarul orasului Chisinau.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger