AcasăNewsElena Basescu, nunta cu scandal VIDEO

Elena Basescu, nunta cu scandal VIDEO

(foto: rtv.net)

Elena Basescu a avut parte de momente neplacute in timpul cununiei civile, un grup de oameni incepand sa o huiduie pe ea si sa ceara demisia lui Traian Basescu.

(foto: rtv.net)

Nunta fiicei presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, nu a fost lipsita de momente neplacute, un grup de oameni adunandu-se in fata Primariei sectorului 2 pentru a o houdiui pe aceasta si pe familia ei.

Tinta predilecta a celor aproximativ 200 de persoane a fost Traian Basescu, caruia i s-a cerut demisia din functia de presedinte al Romaniei, informeaza rtv.net.

“Jos Basescu”, “Demisia” si “Hotii” au fost doar cateva dintre cuvintele adresate de catre protestatari presedintelui, in momentul in care acesta, cu fiica sa la brat, a intrat in Primaria unde a avut loc oficializarea casatoriei civile.

Nici familia mirelui Bogdan Ionescu nu a scapat, persoanele adunate in fata Primariei scandand “Hotii” la adresa acestora si huiduindu-i.

Pe de alta parte, la ceremonie au sosit si mai multe persoane care au dorit sa o vada pe Elena Basescu si pe familia acesteia, dorind sa o felicite si sa ii ofere flori. Acestea au felicitat-o pe fiica presedintelui, au aplaudat-o si i-au urat “casa de piatra”.

La iesirea din Primarie, ceremonia tinand doar noua minute, Traian Basescu a aruncat un trandafir alb in multime si a tinut sa salute multimea care il huiduia. Ulterior acesta, alaturi de Elena Basescu, Bogdan Ionescu si familia acestuia, s-au urcat in masini si au plecat.

Inainte ca familia prezidentiala sa soseasca la Primaria sectorului 2, o parte a protestatarilor, aceeasi care, potrivit rtv.net, au scandat impotriva presedintelui la Universitate si la Palatul Cotroceni, s-au certat cu simpatizantii lui Traian Basescu.

La un moment dat, doi batrani, fiecare din cate o tabara, s-au imbrancit, fiind necesara interventia politistitlor pentru a-i desparti.

author avatar
Ionut Zgimbau
4.525 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunte-ti niste pupincuristi nu mai aveti ce manca si ii luati apararea lu chioru sa ajunteti in iad ci tot cu basesc pupandul in fund

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger