AcasăNewsElena Basescu, nasa de cununie! Iata cum s-a imbracat fiica presedintelui!

Elena Basescu, nasa de cununie! Iata cum s-a imbracat fiica presedintelui!

Zi speciala pentru Elena Basescu! Fiica presedintelui si sotul ei, Bogdan Ionescu, au fost, duminica, nasii de cununie ai unor buni prieteni de-ai lor. Insa, in timp ce mireasa a optat pentru clasica rochie alba, nasica ei nu a iesit cu nimic in evidenta.

Elena Basescu si sotul ei, Bogdan Ionescu, au fost duminica nasii de cununie ai unor buni prieteni de-ai lor, dupa cu a dezvaluit EBA pe contul sau de Facebook.

“Participam cu mult drag la nunta prietenilor si, de astazi (duminica, n.r.), finilor nostri Roberta si Mircea. Este o zi speciala si suntem fericiti ca le putem fi alaturi la inceputul celui mai frumos drum din viata lor.  Le dorim sa aiba o casnicie trainica, plina de iubire si intelegere, la fel ca a noastra. Casa de piatra, dragii nostri!”, a scris Elena Basescu pe pagina retelei de socializare.

Insa, in timp ce toate privirile erau atintite asupra mezinei presedintelui, fiind de asteptat ca aceasta sa faca o impresie puternica, Elena Basescu a optat pentru o tinuta oarecum nepotrivita ocaziei. Rochia clasica, rosie cu buline negre nu pare cea mai fericita alegere, fiind nepotrivita varstei ei.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache
1.960 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger