AcasăNewsElena Basescu, fiica presedintelui Romaniei, se casatoreste cu Bogdan Ionescu

Elena Basescu, fiica presedintelui Romaniei, se casatoreste cu Bogdan Ionescu

(foto: mondonews.ro)

Elena Basescu, fiica presedintelui Romaniei, se va casatori, sambata, cu Bogdan Ionescu, la ceremonie urmand sa ia parte peste 600 de invitati.

(foto: mondonews.ro)

Sambata va avea loc casatoria dintre Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si Bogdan Ionescu, cei doi urmand sa fie cununati de catre Razvan Mustea, presedintele Organizatiei de Tineret a PDL si fost ministru al Comunicatiilor in Cabinetul Ungureanu, si sotia sa, Aura.

Ceremonia, care va avea loc la Palatul Snagov intr-un cort amenajat in gradina, va reuni peste 600 de invitati, majoritatea acestora fiind politicieni, informeaza rtv.net.

Ceremonia religioasa este programata pentru aceasta dupa- amiaza, ea urmand a avea loc la catedrala Sf. Spiridon Nou din Bucuresti, urmand ca petrecerea, la care vor lua parte peste 600 de invidati, majoritatea politicieni, sa aiba loc la Palatul Snagov.

Aceasta va avea loc in gradina, loc unde a fost amenajat un cort special, impodobit cu trandafiri, bujori si hortensii in tonuri de roz fane, culoarea-tematica a intregului eveniment.

Cununa civila dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu va avea loc tot sambata, la Primaria sectorului doi, urmand a fi oficiata de primarul Neculai Ontanu.
Cei 600 de invitati care au sosit la nunta fiicei presedintelui, Elena Basescu, cu Bogdan Ionescu se vor bucura de un meniu pe alese, format din produse traditionale, respectiv sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta si smantana, combinate cu unele sofisticate, printre acestea numarandu-se caviar, pasta de jambon, rulada de curcan si pulpa de vitel.

Atmosfera de la nunta lui fiicei presedintelui Elena Basescu si Bogdan Ionescu va fi asigurata de Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ.

author avatar
Ionut Zgimbau
889 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger