AcasăNewsElena Basescu, cea mai tare-n gura la Bruxelles

Elena Basescu, cea mai tare-n gura la Bruxelles

Des criticata pe scena politica din tara, Elena Basescu isi vede de treaba in Parlamentul European, unde a luat fata colegilor romani.

Elena Basescu vrea sa fie un europarlamentar cu toate temele facute

Mezina presedintelui Traian Basescu este europarlamentarul roman cu cele mai multe luari de cuvant in legislativul european: 87 de cuvantari doar in acest an. Elena Basescu ocupa de altfel si un foarte onorabil loc 31 (din totalul de 735 de euroalesi) in topul amatorilor de discursuri tinute la tribuna PE. Tot din statisticile PE rezulta si ca Elena nu chiuleste niciodata de la munca, ceea ce a propulsat-o in grupul celor doar opt eurodeputati cu prezenta de suta la suta.

Spre deosebire de ea, Corneliu Vadim Tudor prefera sa nu-si exploateze talentul oratoric si in Parlamentul European. Concret, acesta a luat cuvantul de doar 5 ori in acest an si de 15 ori in total, de cand a fost ales, prestatie slaba care l-a pus in coada grupului de europarlamentari romani. Vedeta autohtona la randul lui, Gigi Becali nu a facut nici el vreo mare branza in legislativul european. Dimpotriva, Becali a ingrosat grupul codasilor, cu o prezenta de nici 18%.

 

 

author avatar
eNational
1.007 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu sunt nici pe departe fan „EBA” , dar fata de ceilalti figuristi UE, este totusi de apreciat insitenta ei in ale discursurilor….!!!!!

  2. ce expresie vulgara, nedemna de un ziarist : ” tare-n gura”, expresia de mahala, bulevardista…….
    asta, doar pt. ca e fiica presedintelui…..
    rusine ziaristului……..

  3. de ce nu ati publicat enuntul meu, fiindca v-am criticat ziaristul? cred ca am avut perfecta dreptate, nu? stiti numai sa jigniti toate persoanele, de nimeni nu scrieti o fraza frumoasa, pozitiv…….

  4. degeaba a luat cuvantul de cele mai multe ori daca spune numai tampenii, daca vorbesti mult sau ai prezenta asta nu inseamna ca ai ceva in cap… in cazul ei in afara de ‘multimea vida’… nu cred ca are altceva, creier sigur nu are, proasta sa fie noroc sa aiba, cu bani si alte tertipuri a bagat-o tati in parlament are ditamai salariu ce mai conteaza ca oamenii intradevar capabili stau pe bara din cauza retarzilor cu putere ca Elena Basescu / Traian Basescu… sa ii tot alegeti desigur ca sunt oameni integri si capabili, adevarate capacitati care au trecut prin scoala ca gasca prin apa…cel mult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger