AcasăNewsELAN SCHWARTZENBERG: "La sediul Realitatea s-a dat o spargere"

ELAN SCHWARTZENBERG: „La sediul Realitatea s-a dat o spargere”

Elan Schwartzenberg

ELAN SCHWARTZENBER a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in noaptea de duminica spre luni, din fostul sediu al postului Realitatea TV au fost luate documente si stampile, cu doua dube cu numere de Prahova.

Elan Schwartzenberg

Raspunzand unei intrebari, Elan Schwartzenberg a spus ca a aflat si i se pare regretabil ca,in noaptea de duminica spre luni, din fostul sediu al postului Realitatea TV, de la Piata Presei Libere, au fost luate, cu doua dube, documente si stampile.

„Cum poti da o spargere intr-un sediu unde sunt toate televiziunile, toate ziarele e al statului, pazit cu bodyguarzi proprii, cu stat, si cu toate institutiile? Poti sa dai o spargere, sa pleci cu doua dube cu acte si cu stampile… Eu, personal, care nu cred in teoria conspiratiei si o refuz cu desavarsire, pot doar sa spun ca incep sa-mi pun niste semne de intrebare, nu am ce sa mai spun”, a afirmat Elan Schwartzenberg.

El nu a spus cine a fost in spatele acestei „spargeri”, insa a precizat ca, din informatiile sale, dubele aveau numere de Prahova.

Pe de alta parte, Elan Schwartzenberg a spus, in acest context, ca a facut o alegere buna cand a decis ca Realitatea TV sa se mute si sa emita dintr-un nou sediu.

CORINA DRAGOTESCU povesteste seara rupturii de la Realitatea: “Regia de emisie s-a golit!” VIDEO

Scandal, din nou,la RealitateaTV! Vezi explicatiile boss-ului Sorin Enache!

Schwartzenberg a mai spus ca Realitatea Media mai are echipamente de recuperat din vechiul sediu al Realitatea TV, cel din Casa Presei, iar daca acest lucru nu va fi posibil, va avea alte echipamente in maximum doua saptamani.

Totodata, acesta a spus ca ii va urmari in justitie penal si civil toata viata pe cei responsabili de situatia in care se afla Realitatea Media in acest moment.

In acest moment, in Casa Presei Libere a ramas o parte din echipa Realitatea TV, care lucreaza la postul RTV, controlat de Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea Media.

 

author avatar
Ciprian Purice
595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger