AcasăNewsEl este cel mai urat caine din lume

El este cel mai urat caine din lume

Zsa Zsa i-a adus stapanei un premiu de 1500 de dolari

In fiecare an, in Petaluma (California) gazduieste concursul World’s Ugliest Dog. La editia din acest an, o femela din rasa buldog englez a primit, pe buna dreptate, ravnitul titlu.

Zsa Zsa i a adus stapanei un premiu de 1500 de dolari

14 caini, unul mai ingrozitor ca altul, au fost pretendenti in acest an la titlul de cel mai urat caine din lume. Competitia din Petaluma s-a derulat fireste dupa regulile unui concurs international de frumusete animala: cainii au defilat in fata juriului care le-a evaluat uratenia dar si personalitatea. In cadrul concursului, „uratenia” este considerata o caracteristica individuala, cel mai important fiind caracterul animalului de companie, si faptul ca ”frumusetea vine din interiorul” oricarei fiinte.

Pe buna dreptate juriul a avut de lucru
Mandarina walks on stage during The Worlds Ugliest Dog Competition in Petaluma north of San Francisco California on June 23 2018 Zsa Zsa an English Bulldog went on to win the competition earning a $1500 prize a trophy and a trip to New York for media appearances AFP JOSH EDELSON
Himisaboo a Chinese Crested Wiener mix walks on stage during The Worlds Ugliest Dog Competition in Petaluma north of San Francisco California on June 23 2018 Zsa Zsa an English Bulldog went on to win the competition earning a $1500 prize a trophy and a trip to New York for media appearances AFP JOSH EDELSON

In cele din urma Zsa Zsa, o femela din rasa buldog englez, in varsta de noua ani,  originara din Minnesota,  a fost apreciata ca merita titlul. Proprietara lui Zsa Zsa, care spune ca are cel mai frumos caine din lume, a primit si un premiu in valoare de 1500 de dolari, bani care vor fi folositi pentru ingrijirea patrupedului. Competitia a fost acerba insa pentru ca, asa cum se poate vedea din aceste imagini, concurenta a fost pe masura renumelui concursului.

author avatar
Bogdan Borcea
1.520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger