AcasăNewsEl e politistul care a salvat un om de la inec!

El e politistul care a salvat un om de la inec!

Prezenta de spirit si omenia l-au facut erou pe politisul aflat in afara orelor de serviciu (foto: politiaromana.ro)

A ales o profesie ce presupune, in putine cuvinte, ca isi pune toata priceperea in slujba oamenilor.

Prezenta de spirit si omenia l-au facut erou pe politistul aflat in afara orelor de serviciu (foto: politiaromana.ro)

Asta a facut subcomisarul Lucian Coznean, un politist in varsta de 39 de ani din Covasna care se poate mandri cu faptul ca a avut o prezenta de spirit ce s-a dovedit salvatoare pentru viata unui seaman.

Totul s-a intamplat zilele trecute, insa cazul a ajuns la urechile opiniei publice abia joi. Aflat cu familia la un strand din Sfantu Gheorghe, omul legii n-a stat pe ganduri cand a inteles ca un barbat aflat in apa e in mare pericol. „Am trecut de cateva ori prin locul respectiv, iar cand am realizat ca barbatul era in aceeasi pozitie de minute bune, mi s-a parut in neregula. La un moment dat am observat cum se scufunda si nu am stat pe ganduri, ci am sarit in ajutorul lui”, marturiseste reprezentantul IPJ Covasna.

Nici celelalte persoane aflate la bazin nu au ramas indiferente si au intervenit pentru a ajuta la scoaterea la mal a victimei. Omul a fost preluat de o ambulanta. Colegii politistului au transmis in acelasi comunicat faptul ca barbatul salvat „este in afara oricarui pericol”.

author avatar
Cristina Stefan
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger