AcasăNewsEl e liceanul care a facut milionul de dolari vanzand incaltari sport!

El e liceanul care a facut milionul de dolari vanzand incaltari sport!

Faceti cunostintă cu Benjamin Kickz, milionar la 16 ani

La numai 16 ani, acest adolescent a ajuns deja milionar in dolari vanzand pantofi sport.

Faceti cunostintă cu Benjamin Kickz, milionar la 16 ani

De fapt, revanzand incaltaminte sport. Sau, ca sa respectam credinta acestui licean din Miami, el nu e un vanzator de pantofi, ci de „raritati”. In realitate, Benjamin Kapelushnik, cunoscut pe scara larga, pe Internet, drept Benjamin Kickz, cumpara ieftin si vinde scump, celor dornici sa achizitioneze articole unicat sau greu de gasit, pantofi sport.

Micul print al pantofilor sport conduce un BMW i8

Benjamin face afaceri prin intermediul conturilor sale de pe Youtube si Instagram, iar deja revista Forbes l-a creditat cu o avere de peste 1 milion de dolari in primul sau an ca tanar antreprenor. Adolescentul cauta modele limitate si aproape imposibil de a fi cumparate de catre oamenii obisnuiti. Pentru o „lovitura de rara”, Benjamin „cheltuie” foarte mult timp.

O parte din produsele unicat comercializate de pustiul din Miami

El spune ca, de multe ori, exista un produs intr-un singur oras sau intr-un anumit magazin. La un an de la startul afacerilor sale, tanarul Kickz urmeaza cursuri homeschooled, conduce un BMW i8 (listat la 135.000 de euro), anturajul sau abunda in vedete de talie internationala, din lumea sportului si a showbiz-ului, iar clientii personali sunt in numar de 5.000. Ca fapt divers, cea mai scumpa pereche de pantofi pe care o ofera spre (re)vanzare valoreaza 8.500 de dolari. Este vorba despre revolutionarii pantofii cu sireturi automate din “Back to the Future II”, realizati de Nike in doar 1.500 de bucati la nivel mondial.

Benjamin cumpără ieftin si revinde scump
author avatar
Mihai Koblenko
695 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger