AcasăNewsEkstein Kovacs, favoritul societatii civile pentru Avocatul Poporului

Ekstein Kovacs, favoritul societatii civile pentru Avocatul Poporului

Peter Ekstein Kovacs este unul dintre putinii politicieni care au cucerit stima societatii civile

Propus de societatea civila pentru functia de Avocat al Poporului, Peter Ekstein Kovacs se bucura si de sustinerea colegilor sai udemeristi.

Peter Ekstein Kovacs este unul dintre putinii politicieni care au cucerit stima societatii civile

Mai multe organizatii civice au trimis conducerilor celor doua Camere parlamentare o propunere pentru functia de Avocat al Poporului: Peter Ekstein Kovacs, fost senator UDMR si fost consilier prezidential. In opinia semnatarilor, Ekstein ”indeplineste atat criteriile profesionale cerute de lege, cat si pe cele de integritate si independenta sustinute de catre societatea civila”.

Parerea este impartasita si de Kelemen Hunor, liderul UDMR, care sustine la randul lui ca numirea lui Ekstein Kovacs ar fi una ”buna si echilibrata”, motiv pentru care grupurile parlamentare ale Uniunii si-au asumat la randul lor propunerea.

author avatar
Simona Badulescu
215 afisari

3 COMENTARII

  1. No, atunci ne-am dus naibii de tot. Ce si-au batut joc de noi pana acum, dar ce ne asteapta de acum incolo……. Oare unde se poate emigra la 58 de ani ?

  2. care societate civila, iar subtem de rasul lumii. NU MAI AVETI NICI O RUSINE. CRED, CA DACA AM AJUNS AICI, MERITAM CE NI SE INTAMPLA. TOATA SOCIETATEA E CIVILA PANA LA BANI, DUPA CE PRIMESTE BANI E PARTIZANA POZAND IN „CIVILA” NISTE REPTILE, NASTE TARATURI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger