AcasăNewsEkeng avea mai multe probleme la inima

Ekeng avea mai multe probleme la inima

Tanarul fotbalist care a pierit, in urma cu doar cateva zile, dupa ce i s-a facut rau pe gazonul din Stefan cel MAre, avea probleme serioase la nivelul cordului.

Camerunezul legitimat la Dinamo care a pierit vineri seara, in timpul meciului disputat de echipa sa contra formatiei Viitorul Constanta, avea mai multe probleme la inima.

O arata rezultatele testelor facute marti si dezvaluite in cursul acestei zile. Astfel, in urma analizei cordului sportivului, specialistii Institutului National de Medicina Legala au gasit mai multe nereguli medicale, si anume, conform antena3.ro, „aspecte patologice: cardiomegalie”, dar si „anomalii coronariene multiple: bridge-ing intins la nivelul arterei coronare stingi (ramul descendent anterior) si la nivelul arterei coronarei drepte”, „hipoplazia ramului circumflex al coronarei stingi”, precum si „sechele de endocardita a valvei mitrale cu modificarea evidenta (retractii si induratii) a cuspidei posterioare”.

Pe langa aceste aspecte relevate de analiza cordului sportivului in varsta de 26 de ani, medicii legisti mai asteapta si alte rezultate, printre ele si ale unor teste toxicologice, investigatii in cazul carora e nevoie sa se astepte mai multe zile pentru comunicarea concluziilor.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger