AcasăNewsEi sunt rromii care au scandalizat Anglia

Ei sunt rromii care au scandalizat Anglia

Rromii au mintit ca inchiriasera casa de la fiul femeii

Presa britanica a relatat pe larg povestea unei femei din estul Londrei care si-a gasit locuinta „cotropita” de un grup de opt rromi din Romania.

Julia High s-a trezit cu averea de 30 de ani distrusa in doar cateva ore

Imaginea tarii noastre a fost din nou terfelita dupa ce jurnalistii din Marea Britanie au relatat povestea Juliei High, ofiter la Serviciul Imigrari, care si-a gasit casa pe care o detine in estul Londrei „populata” de opt rromi din Romania. Nebunia s-a declansat la inceputul saptamanii,cand  femeia a plecat linistita la un concert. La intoarcere, insa, surpriza! In locuinta ei se instalase comod o familie de tigani, formata din cinci adulti si trei copii.

Rromii au mintit ca inchiriasera casa de la fiul femeii

„Cand am ajuns acasa nu mi-a venit sa cred ochilor. O femeie, imbracata in hainele mele, mi-a deschis usa, in timp ce restul familiei statea la masa din sufragerie si bea vin din paharele mele. M-au invitat in casa, mi-au oferit de baut. Oamenii astia le-au spus vecinilor ca am murit si ca fiul meu le-a inchiriat casa. Dupa cum vedeti, eu sunt foarte vie si nu am niciun fiu „, a povestit Julia, careia falsii chiriasi i-au golit frigiderul si i-au distrus lucrurile acumulate in ultimii 30 de anii. Izgoniti din casa femeii, rromii si-au gasit o alta locuinta provizorie, prin vecini.

„Eu n-am fost in casa doamnei High. Nu inteleg de ce sunt acuzata de asa ceva”, s-a aparat Carmen Dragoi, una dintre „chiriaseleJuliei.

author avatar
Alina Creanga
220 afisari

1 COMENTARIU

  1. It is a shame that these gypsies give Romania and the Romanians a very bad name everywhere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger