AcasăNewsEi sunt politistii argeseni care au salvat un tanar de la inec!

Ei sunt politistii argeseni care au salvat un tanar de la inec!

O poveste cu o actiune contra coronometru, dar cu un final fericit. Un barbat in varsta de 35 de ani, din Curtea de Arges, traieste datorita vigilentei unor politisti- salvatori, care au sarit sa il ajute intr-un moment de mare cumpana pentru el.

Aflat in prezent in spital, sub atenta supraveghere a medicilor, argeseanul va avea, odata ce se va simti mai bine, toate motivele sa le fie recunoscator celor trei oameni ai legii care l-au salvat de la inec.

Din motive neclare pana in acest moment, tanarul a ajuns in apa, in zona barajului Valea lui Enache din localitatea Baiculesti, anunta reprezentantii IPJ Arges. Acolo l-au gasit, in stare de inconstienta, cei trei politisti care au sarit imediat in apa, pentru a-l aduce la mal si a-i face manevre de resuscitare. Efortul lor a dat roade, iar la scurta vreme dupa ce a primit primul-ajutor de la reprezentantii legii, tanarul a fost dus la spital, in Curtea de Arges, unde se afla si la acest moment, monitorizat de specialistii care il au in grija.

Numele celor trei reprezentanti ai legii care nu au stat pe ganduri si i-au sarit omului in ajutor, odata ce au aflat de la martori despre situatia disperata in care se afla tanarul au fost facute publice. Este vorba despre comisarul Viorel Dumitru, inspectorul principal Bogdan Dina, care lucreaza la Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Curtea de Arges si de si agentul principal de polite Adrian Amza, din cadrul Postului de Politie Baiculesti.

Sursa foto: politiaromana.ro

author avatar
Cristina Stefan
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger