AcasăEi sunt finalistii de la “Romanii au talent” 2013! (FOTO, VIDEO)

Ei sunt finalistii de la “Romanii au talent” 2013! (FOTO, VIDEO)

Cei 15 finalisti care se lupta pentru 120.000 de euro au fost desemnati. Vineri, 10 mai, lupta e stransa, iar decizia, foarte greu de luat!

Pe scena de la “Romanii au talent” au urcat vineri seara, in cea de-a cincea semifinala, Anca Nicoleta Caus, “Shakira” din Oradea, tanarul contorsionist Darius Bulzan, magicianul Alexandru Marcu, dansatorul Adrian Ilinca, Bruno Icobet si cei trei caini ai lui, trupa Blade Strings, ventrilocul Eduard Andrei Sandu, acrobatii de la Goldenhands, majoretele Rasnov, trupa de acrobati Florea, fetele de la Performers Crew si dansatorii de la Uninvented Theatre.

Bruno Icobet a fost primul care s-a calificat, el fiind urmat de Eduard Sandu (ventrilocul). Juriul a avut de ales intre trupa Uninvented Theatre si trupa Florea. Dupa ce Andi Moisescu si Mihai Petre au votat, trupa Florea a mers mai departe.

Finala concursului va avea loc vinerea viitoare, pe 10 mai. Concurentii calificati din prima semifinala au fost Gabriela Artene, Vlad Grigorescu si Rotari Ghenadie. Cea de-a doua semifinala i-a trimis in fanala pe Fiat Lux, Diana Caldararu si Whogonstopus. Alesii semifinalei cu numarul trei este Ana Munteanu, Camelia Duta, si Andra Pacurar si Alexandru Miculescu. In cea de-a patra semifinala au intrat in lupta pentru cei 120.000 de euro Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, si Classic Beat Orchestra.

[youtube]S3Q6Mha9adY[/youtube]

[youtube]qAqzrIn_YFU[/youtube]

[youtube]BquJvMQ54aQ[/youtube]

Citeste si:

Ei sunt primii trei finalisti de la „Romanii au Talent 2013”!

Romanii au talent 2013 si-a desemnat urmatorii trei finalisti! Iata cine sunt ei!

“Romanii au talent” si-a desemnat finalistii! Iata cine au fost cei mai buni (FOTO/VIDEO)

“Romanii au talent 2013”: Cei trei finalisti dupa cea de-a patra semifinala! (FOTO, VIDEO)

author avatar
Andra Nesu