AcasăNewsEi sunt concurentii care i-au intors pe toti antrenorii de la Vocea...

Ei sunt concurentii care i-au intors pe toti antrenorii de la Vocea Romaniei! VIDEO

Fiind ultima etapa in care isi puteau completa echipele, cei patru antrenori de la Vocea Romaniei au fost mult mai atenti in selectia concurentilor si doar cativa dintre participanti au reusit sa-i intoarca pe Brenciu, Loredana, Smiley si pe Moga.

Unul dintre acestia este Marcel Lovin care a cantat piesa Me & Mrs. Jones, un tanar despre care Smiley a spus ca a reusit sa le de-a o palma muzicala, fiind imbracat ca si cum ar fi fost in trecere pe la concurs si nu in frac asa cum s-ar fi asteptat.

Si Mihai Popistasu a l-a impresionat profund pe Smiley, cantaretul marturisind ca a interpretat piesa Incomplete mai bine chiar decat cei de la Backstreet Boys.

Dintre toti cei patru antrenori care l-au vrut, Mihai l-a ales pe Smiley drept indrumator pentru restul concursului.

Ca si in alte editii, si marti seara s-a gasit un concurent care sa-l ridice in picioare pe Horia Brenciu. Sanda Cristian a cantat atat de bine piesa „Sorry seems to be the hardest word” semnata Elton John & Blue incat toti antrenorii s-au intors, iar Brenciu i-a facut galerie, in timp ce Moga a spus ca are toate ingredientele de care are nevoie pentru a deveni Vocea Romaniei.

Avand cate o echipa de 12 concurenti, in etapa „Confruntarilor” cei patru antrenori vor forma duete intre memebrii echipei lor. Etapa este eliminatorie, in urma fiecarui duet urmad ca antrenorul sa decida cine pleaca si cine merge mai departe. La finalul acestei etape exista „Cantecul decisiv”.

Din cei sase concurenti cu care ramane in urma „Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege doua persoane care s-au descurcart mai putin bine, acestia vor canta din nou melodia pe care au interpretat-o la „Auditiile pe nevazute”, iar in functie de prestatia lor unul va ramane in competie, iar celalalt va pleca acasa. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurentii in etapele live ale show-ului.

In aceasta etapa, cei patru vor avea alaturi cate un consilier, o persoana din lumea muzicii, care ii va ajuta in luarea deciziilor.

author avatar
Ciprian Purice
1.394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger