AcasăNewsEi cu pulanele, ele cu vibratoarele: Aventurile „mascatilor” la videochat

Ei cu pulanele, ele cu vibratoarele: Aventurile „mascatilor” la videochat

„Artistele” de la studioul constantean i-au provocat fara succes pe bietii luptatori

Experimentatii luptatori ai SPIR Constanta  s-au confruntat cu o situatie care i-a pus vadit in dificultate. A fost, cu siguranta cea mai riscanta misune a „mascatilor” de pana acum.

„Artistele” de la studioul constantean i-au provocat fara succes pe bietii luptatori

Patania a avut loc cu ocazia descinderii intr-un imobil aflat in centrul orasului, apartinand controversatului afacerist Goerge Bosanceanu, unde au fost solicitati de conducerea Inspectoratului de Stat in Constructii pentru a le asigura protectia inspectorilor trimisi sa faca masuratori.

„Putem sa ne vedem de treaba?”

Numai ca, odata ajunsi la hotelul „Scorillo” inarmati pana in dinti, politistii au dat iama in cladire. Atata doar ca au ramas cu gurile cascate prin cagula cand si-au dat seama ca locatia adaposteste mai multe studiouri de videochat amenajate in diverse camere. Normal, prima oara fetele s-au speriat de moarte, scapand chiar „obiectele muncii” din locurile unde le varau cu asiduitate, pentru  satisfacerea virtuala a clientilor. Afland insa ca nu ele erau vizate de actiunea in forta, au cerut frumos voie sa-si continue prestatiile, ca sa nu piarda bani. Dupa ce au cerut indicatii de la superiori, „mascatii” le-au dat permisiunea, treaba lor fiind doar sa stea langa inspectori cand acestia masurau camerele. Ceea ce au si facut  mai mult de doua ore, timp in care au rezistat eroic provocarilor deocheate ale fetelor.

author avatar
Toni Matei
1.378 afisari

4 COMENTARII

  1. Fenomenal, bestial, fara cuvinte. Saraci dupa ce ca le-au taiat din salarii, iau umilit acum sunt si paza la videochat chiar daca e din intamplare.:)) A da domnu Bosanceanu ce zice de asta …….. nu e cam deocheata treaba?

  2. Fiecare si-au facut treaba; fetele la videochat si mascatii au masurat camerele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger