AcasăNewsEi au profitat de pe urma atacurilor de la Paris

Ei au profitat de pe urma atacurilor de la Paris

„Lupii” de pe Wall Street au profitat de pe urma masacrului de la Paris, prin tranzactionarea actiunilor companiilor producatoare de arme. Atacurile din capitala franceza au creat avantaje producatorilor de rachete, drone, bombardiere invizibile, exact armele pe care Occidentul le foloseste in lupta contra ISIS. Actiunile Lockheed Martin (producatorul rachetelor aer-suprafata Hellfire), Raytheon (rachetele de croaziera Tomahawk),  AeroVironment (drone) sau Northrop Grumman (bombardiere) au inregistrat cresteri intre 3,5 si 4%.

Actorul Will Smith intra in politica

Will Smith este a treia vedeta americana, in decurs de cateva luni, care vorbeste despre asemenea planuri, dupa rapper-ul Kanye West si actrita Lindsay Lohan, ambii interesati de fotoliul de la „Casa Alba”. Actorul de 47 de ani a mentionat ca este gata sa intre pe scena politica „in viitorul apropiat”. Daca o va face, Smith va calca pe urmele lui Ronald Reagan sau Arnold Schwarzenegger, primul fost presedinte SUA (1981-1989), iar al doilea – ex-guvernator al statului California (2003- 2011).

Penurie de refugiati: 155 pe zi, in loc de 3.000

Dintr-odata, numarul de refugiati care debarca in Grecia a scazut brusc. Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM) a anuntat ca pe insulele grecesti au ajuns, duminica, doar 155 de noi refugiati. Cu o zi inainte, fusesera inregistrati aproximativ 3.000 de migranti. Principalul motiv ar fi conditiile meteo nefavorabile. Potrivit OIM, de la inceputul lunii noiembrie, aproximativ 100.000 de refugiati au intrat in Europa prin Grecia, media fiind 4.500 de persoane pe zi.

author avatar
Mihai Koblenko
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger