AcasăNewsEfectul ULUITOR pe care il au medicamentele asupra noastra! (FOTO)

Efectul ULUITOR pe care il au medicamentele asupra noastra! (FOTO)

Ar trebui sa va ganditi de doua ori atunci cand va doare capul si vrei sa luati o pastila. Mai bine alegeti o plimbare in parc, o cana cu ceai sau un somn care sa va ajute sa va relaxati. Consumului excesiv de medicamente poate afecta grav organismul uman.

Priviti care sunt riscurile majore la care va expuneti!

Exista medicamente care pot „strica” amprentele digitale. Medicamentul folosit in tratamentul cancerului produce degradarea amprentelor digitale ale pacientilor. Se produc niste inflamatii la nivelul palmelor si talpilor, care duc la descompunerea pielii si la aparitia unor basici. In timp, acest lucru poate conduce la pierderea amprentei digitale.

De asemenea, exista medicamente care provoaca amnezie, pe termen scurt. Adesea, pierderea memoriei este rezultatul folosirii fara discernamant a sedativelor si somniferelor.

V-ati pierdut complet simtul mirosului? Ati putea suferi de anosmie, ca o consecinta a interferonului, adesea folosit in tratamentul hepatitei.  Din fericire, afectiunea nu este ireversibila.  Specialistii vorbesc despre cazul unui pacient din Croatia, care, dupa un asemnea tratament intensiv, nu a mai putut mirosi nimic timp de 13 luni, dupa care simtul a inceput sa revina treptat.

Foamea nocturna apare cel mai adesea la pacientii care, tratati cu hipnotice, nu respecta conditii obligatorii la un astfel de tratament, fara cafea, fara tutun sau fara bautura. Foamea nocturna are consecinte grave asupra kilogramelor in plus!

Vizitele la toaleta pot spune foarte mult despre sanatatea noastra. Se pare ca urina de culoare albastra este efectul unor medicamente cum sunt amitriptilina (antidepresiv) si indometacin (antiinflamator). Urina albastra apare de la culorile artificiale din aceste preparate.

author avatar
Anca Murgoci
1.018 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger