AcasăNewsEfectul „pumnul Prodancei”: Alexa fuge cu coada între picioare. „Nu mai vreau...

Efectul „pumnul Prodancei”: Alexa fuge cu coada între picioare. „Nu mai vreau legături cu nimeni”

Astra Giurgiu a pierdut meciul din etapa a doua a Ligii 1, scor 0-1 în fața celor de la Poli Iași, iar Dan Alexa a anunțat că pleacă de la echipă.

„E o victorie meritată a Iașiului și asta e. E nevoie de jucători. Am vorbit cu domnul Niculae, dânsul este hotărât să facă echipă. Din păcate, jucătorii pe care noi ni i-am dorit foarte mult au întârziat să apară. Nu aș vrea să îl păcălesc pe domnul Niculae. Echipa este mai modestă decât anul trecut și mă gândesc să renunț, pentru că obiectivul de câștigare a titlului nu poate fi îndeplinit. Nu e lașitate, dar cred că și dânsul este conștient că avem nevoie de întăriri. E o decizie pe care am luat-o și cu asta basta!”, a spus Dan Alexa, la TV Digi Sport.

EPISODUL CU ANAMARIA PRODAN L-A AFECTAT

Întrebat despre incidentul de după meciul cu Botoșani (2-2), când încasat un pumn de la Anamaria Prodan, Dan Alexa a recunoscut că are nevoie să se deconecteze. „Nu a fost plăcut, dar am fost supărat pe Ana și și-a cerut scuze. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea”, a antrenorul.

Pentru detalii, citiți și:Anamaria Prodan își justifică pumnul din falca lui Dan Alexa, și video: Ca-n MMA: Prodanca a trosnit, Alexa a încasat. Un pumn în gură. VIDEO ȘOCANT, precum și Lui Reghecampf Trahanache îi place cu coarne.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
268 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger