AcasăNewsEfectele vremii nefavorabile: Pe ce drumuri nationale se circula cu dificultate si...

Efectele vremii nefavorabile: Pe ce drumuri nationale se circula cu dificultate si unde e traficul rutier blocat!

Soferii care au drum prin regiunile afectate de ploile cazute in ultimele ore si aflate in continuare sub incidenta unei avertizari de precipitatii insemnate sunt informati ca sunt probleme pe mai multe DN-uri, ca urmare a vremii nefavorabile.

Ploile abundente au dus la producerea de viituri, care au adus pe carosabil noroi si pietre, ingreunand circulatia autoveiculelor. Datele centralizate de catre reprezentantii Infotrafic evidentiaza faptul ca, luni la ora 13.45, circulatia masinilor este intrerupta pe DN6, la kilometrul 368, la iesirea din Orsova catre Caransebes, din cauza unei viituri care a lasat pe sosea noroi si pietre. Conducatorii sunt informati ca au la dispozitie, ca ruta ocolitoare, varianta DN67D Baile Herculane – Targu Jiu, DN67 Targu Jiu – Drobeta-Turnu Severin.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, circulatia urmeaza sa fie reluata in curand, pe tronsonul Orsova – Drobeta-Turnu Severin al DN6, care a fost, de asemenea, acoperit de norooi, si asta dupa ce lucratorii de la drumuri au intervenit pentru a degaja malul de pe carosabil.

Nu se circula nici pe DN 57, la iesirea din Orsova catre Eselnita, din cauza unei viituri care a avariat un podet. Conducatorii auto sunt informati, totodata, ca traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe DN57B, la kilometrul 58, in zona Bozovici – judetul Caras Severin, din cauza stratului de apa de 10-15 centimetri acumulat pe carosabil.

Va reamintim ca, pana luni la ora 18, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj se afla sub avertizare Cod Galben. Reprezentantii ANM precizeaza ca precipitatiile vor depasi local 20-25 l/mp, fiind posibil ca, izolat, cantitatile de apa sa treaca de limita a 40-50 l/mp.

Sursa foto: e-prahova.ro

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger