AcasăNewsEfectele ploii cazute in Capitala: Strazi inundate, dar si masini avariate

Efectele ploii cazute in Capitala: Strazi inundate, dar si masini avariate

Ruperea de nori care a afectat Capitala, in cursul noptii de luni spre marti, a afectat mai multe gospodarii, producand pagube insemnate.

De altfel, din cate anunta MAI, cele mai multe interventii ale pompierilor si ale jandarmilor care au sarit in ajutorul romanilor afectati de furia naturii- 74 la numar- s-au inregistrat in Bucuresti. Au fost curti in care apa cumulata in urma precipitatiilor a produs pagube, au fost copaci doborati de vantul puternic, dar si sapte masini avariate de o schela instalata pe fatada unui bloc, cel mai probabil pentru operatiunea de reabilitare termica, dar care nu a fost prinsa suficient de bine, fiind zburata de vantul furios.

Ar mai fi de precizat faptul ca angajatii Ministerului de Interne au mai fost pe teren in 26 de localitati de pe raza a 9 judete, tot ca urmare a vremii rele. In total, au fost peste 800 de cadre care au raspuns apelurilor in cazul de fata, atat pe parcursul zilei precedente, cat si in cursul noptii de luni spre marti. „La nivel national, s-a actionat pentru evacuarea apei din 31 de locuinte, 45 de subsoluri, 86 de curti, gradini si anexe si pentru degajarea a 14 copaci doborati de furtuna”, transmit reprezentantii Ministerul de Interne.

sursa foto: Facebook/MAI

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger