AcasăNewsEfectele furtunii abatute asupra Capitalei

Efectele furtunii abatute asupra Capitalei

Vantul care a suflat cu putere, avand uneori aspect de vijelie, dar si ploile cazute seara trecuta in Capitala si Ilfov au lasat in urma zeci de arbori cazuti pe masini, dar si pe sosele. E important de precizat, insa, ca furtuna nu a cauzat victime.

Angajatii de la ISU Bucuresti-Ilfov au iesit pe teren pentru a inlatura cat mai rapid efectele furtunii. Au gasit 33 de copaci cazuti pe masini, pe cabluri de electricitate sau pe carosabil si 13 autoturisme avariate de furia naturii, abatute, in seara primei zile a saptamanii, asupra Bucurestiului. Totodata, vantul a darmat tencuiala unor case.

De asemenea, din cate au anuntat televiziunile de stiri, vremea potrivnica a facut ca trei avioane care ar fi trebuit sa aterizeze deunazi pe Otopeni sa nu poata face acest lucru. Unul dintre ele, care venea de la Munchen, a fost directionat catre capitala Bulgariei.

De altfel, meteorologii au emis deunazi atentionari nowcasting de vreme instabila atat pentru Bucuresti, cat si pentru alte zone din tara.

sursa foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger