AcasăNewsEfectele caniculei: O fetita a murit, iar un barbat plecat la scaldat...

Efectele caniculei: O fetita a murit, iar un barbat plecat la scaldat e cautat in apele raului Buzau

Caldura toropitoare din prima zi a acestui week-end a atras dupa sine o nenorocire in randul celor care, cu gandul sa scape de canicula, au ales sa plece de acasa in apropierea unui rau, sa se racoreasca. O copila aflata alaturi de familie pe malul Buzaului a pierit inecata, iar un alt barbat e dat disparut, in aceeasi zona.

Totul s-a intamplat in decursul zilei de sambata. Micuta avea sapte ani. Potrivit presei locale, plecase de acasa impreuna cu rudele sale, si se oprise pe malul raului amintit. La un moment dat, scapata de sub privirile adultilor, copila a ajuns in apa, desi, se pare ca nu stia sa inoate. Cand au realizat ca fata a disparut din raza lor vizuala, mama si tatal copilei au plecat in cautarea ei. Au sperat in zadar ca o vor gasi in siguranta, pe mal. Intr-un final, trupul micutei a fost zarit in apa. Oamenii au chemat de urgenta salvarea. Odata scoasa la mal, fetita a fost supusa manevrelor de resucitare, insa, in ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi readusa la viata.

Un alt caz a fost raportat tot in preajma raului Buzau, catre care s-ar fi indreptat, sa se racoreasca, la scaldat, un barbat in varsta de 47 de ani, conform opiniadebuzau.ro. Omul nu a mai ajuns, insa, acasa. Drept urmare, rudele speriate au cerut ajutorul autoritatilor, in cautarea acestuia pornind atat politistii locali, cat si pompierii, cu o barca pneumatica. In tot acest timp, apropiatii barbatului asteapta cu sufletul la gura vesti si spera ca acesta sa fie gasit in viata.

sursa foto: primariagradisteabraila.ro

181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger