Cauta

UPDATE Edvin Marton a anuntat ca va sustine, miercuri seara, spectacolul de la Sala Palatului!

UPDATE – Violonistul Edvin Marton va urca, miercuri, pe scena Salii Palatului. Artistul a declarat, in urma cu doar cateva minute, ca va sustine spectacolul din aceasta seara, pentru ca isi iubeste publicul din Romania. Marton a mai spus, la scurt timp dupa ce a parasit Spitalul de Urgenta, ca are mari dureri de spate, dar ca medicii ii vor face injectii pentru a se simti mai bine. Violonistul s-a prezentat, miercuri dupa-amiaza, la Floreasca, pentru un examen RMN.

Violonistul Edvin Marton a ajuns, marti seara, la Spitalul Floreasca, dupa ce a cazut pe  treptele hotelului in care e cazat, in Bucuresti, si s-a lovit la ceafa. Medicii i-au facut investigatii de urgenta, constatand ca nu are traumatisme. Incidentul a avut loc cu o zi inainte ca artistul sa sustina un concert la Sala Palatului.

Edvin Marton a ajuns la spital, dupa ce a cazut

Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns, marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa ce a alunecat pe treptele hotelului unde e cazat, in Capitala, si s-a lovit la ceafa, informeaza Mediafax. Violonistul a fost supus unor investigatii, iar medicii au stabilit ca nu are traumatisme. Artistul a parasit spitalul dupa scurt timp dupa ce a fost consultat si i-a fost facuta o radiografie, a precizat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. „Grija lui cea mare a fost insa sa nu-si strice in cadere vioara Stradivarius si mai putin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit”, a adaugat Oprita.

Violonistul Edvin Martonva va sustine, miercuri si joi seara, doua spectacole la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul Galei „Craciun Vienez”. Dupa cele doua spectacole din Romania, Marton isi va continua turneul cu un concert la Sankt Petersburg, in Rusia, urmand sa cante apoi in China.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version