AcasăNewsUPDATE Edvin Marton a anuntat ca va sustine, miercuri seara, spectacolul de...

UPDATE Edvin Marton a anuntat ca va sustine, miercuri seara, spectacolul de la Sala Palatului!

Edvin Marton a ajuns la spital, dupa ce a cazut

UPDATE – Violonistul Edvin Marton va urca, miercuri, pe scena Salii Palatului. Artistul a declarat, in urma cu doar cateva minute, ca va sustine spectacolul din aceasta seara, pentru ca isi iubeste publicul din Romania. Marton a mai spus, la scurt timp dupa ce a parasit Spitalul de Urgenta, ca are mari dureri de spate, dar ca medicii ii vor face injectii pentru a se simti mai bine. Violonistul s-a prezentat, miercuri dupa-amiaza, la Floreasca, pentru un examen RMN.

Violonistul Edvin Marton a ajuns, marti seara, la Spitalul Floreasca, dupa ce a cazut pe  treptele hotelului in care e cazat, in Bucuresti, si s-a lovit la ceafa. Medicii i-au facut investigatii de urgenta, constatand ca nu are traumatisme. Incidentul a avut loc cu o zi inainte ca artistul sa sustina un concert la Sala Palatului.

Edvin Marton a ajuns la spital, dupa ce a cazut

Celebrul violonist Edvin Marton a ajuns, marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa ce a alunecat pe treptele hotelului unde e cazat, in Capitala, si s-a lovit la ceafa, informeaza Mediafax. Violonistul a fost supus unor investigatii, iar medicii au stabilit ca nu are traumatisme. Artistul a parasit spitalul dupa scurt timp dupa ce a fost consultat si i-a fost facuta o radiografie, a precizat medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. „Grija lui cea mare a fost insa sa nu-si strice in cadere vioara Stradivarius si mai putin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit”, a adaugat Oprita.

Violonistul Edvin Martonva va sustine, miercuri si joi seara, doua spectacole la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul Galei „Craciun Vienez”. Dupa cele doua spectacole din Romania, Marton isi va continua turneul cu un concert la Sankt Petersburg, in Rusia, urmand sa cante apoi in China.

400 afisari

2 COMENTARII

  1. NU E SIGUR CA DUPA UN ASEMENEA CONSULT FACUT LA SPITALELE NOASTRE, NU MOARE DUPA O SAPTAMANA…..

  2. A fost la antena 3 a tiganului voiculescu cu gadea paganul. Nu a stiut bietul Edwin sa se pazeasca pt. ca nu i-a spus nimeni ca in antena 3 a tiganilor voiculesti unde se perinda tiganul hot ponta si repetentul bo rat crin cu banda lor USL, acoo zac badea si gadea si alte suflete dracesti ale BLESTEMULUI ILIESCU si USL INSANGERAT. Iata cum loveste BLESTEMUL ILIESCU pe cei care nu sant avertizati. USL INSANGERAT. CE leaga aceasta cloaca criminala de pagani si farisei. TOTI STIU CRIMELE ODIOASE ALE LUI ILIESCU SI CRIMINALII LUI si toti le ascund in ei ca pe un cancer care din cand in cand rabufneste si ii trimite in iadul satanicului ilici.Uitati-va la tenul si tasaturile lor. Nastase vantu patriciu voiculescu voicu ponta calimente vosganian, si majoritatea celor ce SANT PATRONII USL, sant tigani si cativa romani sau limbotenii borati care ascunsi sau acoperiti de judecatori si TOTI CEI CE II STIU care TOTI si-au umplut casele lor si ale familiilor lor de cancerul durerii Romanilor. DA TOTI USListi SANT COMPLICI LA CRIMELE COMUNISTULUI TIGAN ILIESCU SI BANDA LUI DE TORTIONARI si criminali care au omorat Romani in discriminare ca sa le ia averile sa le dea tiganilor, clanuri sau cersetori deveniti miliardari COMPLICI LA CRIMELE care sant BLESTEMUL ROMANIEI. BLESTEMUL ROMANIEI ESTE USL COMPLICELE LA CRIMELE TORTIONARULUI DEMENT ILIESCU SI tovarasii lui. Astia au bagat atata moarte in ei si caselelor si familiile lor si urmasii lor incat multa vreme se vor stinge toti unul cate unul fara sa stie ca undeva in trecutul lor niste JIGANII au adus moartea din care au trait si ei in moarte. Dar ca sa fie dreptatea CEA DREAPTA, Romanii trebuiesc sa-i arate oamenilor PE CRIMINALI ca sa se fereasca de ei sa nu se contagieze cu blestemul CANCEROS mortal. ASTA FACE ACUM CONDUCEREA ROMANIEI care pe langa decsinderi la clanurile tiganului iliescu LE PREGATESTE DOSARE ca sa mai estompeze acest BLESTEM al tiganului borat iliscu si USL ca sa nu se raspandeasca cancerul la alegeri sa puna stampila pe diavoli si sa se umple de BOALA SI BLESTEM Romani amarati de acesti golani cancerosi care este BLESTEMUL TIGANILOR si ROMANILOR bo rati USL.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger