AcasăNewsEducatoarea acuzata de furt de bijuterii din locuinte si-a recunoscut faptele

Educatoarea acuzata de furt de bijuterii din locuinte si-a recunoscut faptele

Educatoarea din Bucuresti, care este acuzata de furt de bijuterii din locuinte, si-a recunoscut faptele.  Astazi are loc primul termen in care Claudia Chirila este judecata alaturi de iubitul ei.

Din rechizitoriul intocmit de procurori reiese ca tanara a fost creierul intregii operatiuni. Ionut Popa a recunoscut faptele, insa a declarat ca iubita sa nu are nici o legatura cu furturile, potrivit Antena3.

Procurorii sustin ca probele dovedesc contrariul. Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi dat de-a lungul timpului mai multe spargeri atat in Bucuresti, cat si pe litoral. Politistii de la Investigatii Criminale sector 6 spun ca au reusit sa probeze trei furturi din locuinte comise de cei doi.

Invitata la emisiunea „Sinbteza zilei” de la Antena3, la sfarsitul lunii august, Elena Chirila a negat ca ar fi fost implicata in afacerile iubitului ei.  Tanara de 21 de ani sustine ca nici macar nu a stiut cu ce se ocupa barbatul. I se parea ceva suspect cand tanarul a inceput sa monitorizeze intrarile oamenilor in scarile de bloc.

Cu toate acestea, tanara a acceptat sa stea de paza in timp ce barbatul spargea locuinte. „Nu am intrat niciodata intr-o casa care sa nu fie a mea”. Mai mult, Elena recunoaste ca a luat de la barbat un inel de aur si o bratara. Bijuterii pe care le avea asupra ei la sosirea politistilor.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger