AcasăNewsEducatia, in topul prioritatilor pe platforma de responsabilitate sociala a Romtelecom si...

Educatia, in topul prioritatilor pe platforma de responsabilitate sociala a Romtelecom si COSMOTE Romania

Cosmote si Romtelecom au dezvoltat o platforma de responsabilitate sociala cu numeroase arii de interventie

Educatia se claseaza pe primul loc in topul prioritatilor exprimate pe teimplici.ro, urmata de sanatate, protectie sociala si mediu.

Cosmote si Romtelecom au dezvoltat o platforma de responsabilitate sociala cu numeroase arii de interventie

Rezultatele reflecta voturile de pana acum ale utilizatorilor de pe prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa care urmareste identificarea directiilor prioritare pentru dezvoltarea societatii. Perioada de votare a fost prelungita pana pe 31 iulie, pentru toate organizatiile si cetatenii care doresc sa se implice.

Utilizatorii platformei teimplici.ro pot propune si sustine, in continuare, pe langa temele prioritare, si ariile concrete de interventie asociate acestora. Prin adaugarea de voturi si comentarii in dreptul unei arii particulare si prin promovarea acesteia, fiecare utilizator contribuie, practic, la selectia tipurilor de proiecte ce vor putea fi inscrise, intr-o faza ulterioara, pe platforma.

Printre cele mai votate arii de interventie se numara, pana in acest moment:

  • Promovarea unui stil de viata sustenabil;
  • Sustinerea tinerilor exceptionali prin burse de excelenta;
  • Educatie pentru un viitor verde;
  • Asistarea victimelor violentei domestice;
  • Dezvoltarea programelor de specializare pentru tinerii medici.

De la 1 august, pe teimplici.ro va incepe procesul de inscriere si votare a proiectelor concrete. Detaliile referitoare la procesul de inscriere si selectie a proiectelor vor fi facute publice dupa aceasta data.

Printre membrii activi ai comunitatii teimplici.ro se numara organizatii non-guvernamentale partenere, precum Asociatia Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociatia Amazonia, Asociatia MaiMultVerde, ViitorPlus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Fundatia Leaders, Asociatia P.A.V.E.L. Lista partenerilor ramane deschisa, orice organizatie putandu-se alatura comunitatii teimplici.ro prin sustinerea temelor relevante pentru activitatea sa.

author avatar
Tudor Borcea
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger