AcasăNewsEDU.RO: Bacalaureat 2011 - probele scrise vor fi monitorizate video!!!

EDU.RO: Bacalaureat 2011 – probele scrise vor fi monitorizate video!!!

EDU.RO Bacalaureat 2012

Pentru Bacalaureat 2011 Inspectoratele scolare judetene fac demersurile necesare pentru ca in acest an probele scrise ale bacalaureatului sa fie supravegheate cu camere video, asa cum a cerut ministerul educatiei – EDU.RO.

Inscriete la newsletterul national.ro pentru a primi pe email toate informatiile privind Bacalaureatul 2011: Comunicatea edu.ro, informatii de ultima ora, rezultatele, modificari, etc…

EDU.RO Bacalaureat 2011

EDU.RO Bacalaureat 2011

In judetul Arges, 366 de camere video si web ii vor urmari pe candidatii la bacalaureat 2011. Liceul Astra din Pitesti a fost una din unitatile norocoase, deoarece achizitionase deja 16 camere video. Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, atentioneaza pe site-ul EDU.RO , ca niciun elev nu va putea copia la bacalaureatul 2011 si a spus ca ceea ce s-a intamplat cu controalele in vami, se poate petrece si in Educatie.

Inspectorii scolari argeseni au verificat vineri montarea camerelor si au facut probele de functionare, astfel incat toata operatiunea sa fie gata pana luni, 27 iunie, cand incep examenele scrise pentru bacalaureatul 2011. In unitatiile scolare in care acest lucru nu va fi posibil, nu se va mai organiza examenul de bacalaureat.

Esti licean? Dai BAC-ul? Intra si spuneti parerea  pe FACEBOOK – BACALAUREAT 2011!

Conform Ministerul Educatiei, edu.ro, in data de 27 iunie va fi sustinuta proba scrisa la limba si literatura romana pentru bacalaureatul 2011, si in 28 iunie cea la limba materna. Bacalaureautul 2011 continua cu proba obligatorie a profilului, 29 iunie, proba scrisa, 1 iulie, proba la alegere a profilului si specializarii, si proba scrisa.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/06/BACALAUREAT-2011-MODIFICARI.flv[/podcast]

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
4.265 afisari

10 COMENTARII

  1. Este o ilegalitate si un abuz !Metodologia de bacalaureat nu prevede asa ceva!
    Unde este principiul prezumtiei de nevinovatie?
    Profesorii si elevii sunt tratati ca si infractori in acest caz!Asistentii ulterior nu vor mai primi bani pentru ca si-au facut ¨treaba¨camerelr de luat vederi!
    Numai in puscariile de maxima securitate si in state cu regim politienesc se procedeaza asa!
    Dovada ca ministrul educatiei nu a trimis nici un ordin scris in acest sens pentru ca stie ca incalca legea!

    • cear fi sa inveti si apoi sa vorbesti cat despre puscarii nu cred ca ai fost iar masura nu cred ca este o bariera pentru cunostintele acumulate

  2. ii doresc d-lui ministru mult succes. Realitatea in invatamant este trista si nimeni nu a avut curajul sa schimbe cu adevarat ceva. Poate ca in acest fel valorile isi vor gasi locul in societatea romaneasca. Sper ca in curand vor fi aspru pedepsiti profesori supraveghetori care fac compromisuri. Nu merita sa fie numiti dascali.
    Il admir pe d-l ministru pentru curaj.
    Felicia

    • perfect de acord cu ce a zis felicia plus de asta nu cred ca e obligatoriu sa termini nici cele 12 clase. NU TOATA LUMEA TREBUIE SA AJUNGA LA FACULTATE MAI AVEM NEVOIE SI DE MESERIASI.
      MI SE PARE PERFECT NORMAL CE SE INTAMPLA ASTAZI IN SISTEMUL DIDACTIC AVAND IN VEDERE CA LA O CLASA DE 15 ELEVI INTR-O SALA DE BACALAUREAT UN SUPRAVEGHETOR PRIMEA 10RON/ELEV CU TOATE CA EL ESTE PLATIT DE MINISTER SA ISI INDEPLINEASCA DATORIA DE SUPRAVEGHETOR.

  3. poate este un inceput in stoparea eliberarii de diplome pentru nestiinta ar mai trebui introduse si examene la admiterea in facultate tot cu camere de supraveghere,iar profesorii la semnarea contractului de munca sa semneze si pentru diminuarea salariului cu 50%pentru pregatirea defectuasa a elevilor si pentru ingaduinta de care dau dovada la acest fel de examene

  4. felicia fata…du-te tare la disney land in lumea ta cu dreptate in sociatate ,valori si standarde…..dupa ce ca profesorii sunt prostiti mereu cu salariul vi tu moralista lui peste cu fraze de genu sa fie aspru pedepsiti si bla bla bla…nu vrei sa ii si impusti?….daca tu il admiri atat de mult pe acest tampit de ministru al invatamantului e clar…asta spune totul despre tine….tu si altii ca tine impreuna cu ministrul invatamantului faceti si voi un lucru cu adevarat folositor societatii daca tot vreti sa o ajutati….luati-va de mana si plecati in Antartika….acolo nu exista coruptie…e locul ideal pentru idealisti,moralisti si comunisti ca voi.

  5. domnul igas e un exemplu de meserias care ar avea locul in societate la coada vacii dc? pai cum naiba sa spui ca substantivul coleg este neutru cum vine oameni buni un coleg doua colege …bravo astfel de oameni vor sa schimbe invatamantul astfel de oameni au dreptu sa impuna si sa se joace cu putza in nisip cu viitorul copiilor … credeti ca bacu are un rol important nu nu ia locu nimanui ar trebui sa se puna camere la testarea nationala acolo se vb de concurenta dupa bac uni nu vor continua o facultate ..dar trebuie sa aiba 12 clase ca acuma asta se cere 12 clase ca daca nu ar fi ramas omu simplu de rand cu cele 10-11 clase asa sa va ganditi este o totala bataie de joc pt societate ca astfel de oameni sa ne „corecteze” pt ei am un mesaj …corectativa voi intai si dupaia poporul 😉

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger