AcasăJUSTIȚIEEdilul din Mioveni, reţinut de DNA, dat afară din PSD

Edilul din Mioveni, reţinut de DNA, dat afară din PSD

sursa foto: Facebook/ Ion Georgescu

Social-democrații argeșeni au decis excluderea din partid a edilului din Mioveni, ajuns în vizorul procurorilor anticorupție.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, reţinut de DNA, a fost exclus, miercuri seară, din PSD, printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean al PSD Argeş, potrivit news.ro.

Anunțul PSD Argeș

PSD Argeș a transmis, miercuri seară, un scurt comunicat de presă, semnat de către președintele organizației argeșene a formațiunii politice, Ion Mînzînă, în care se menționează următoarele: „Întrunit în ședință extraordinară, Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni.

PSD condamnă ferm și se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate și va fi intransigent cu oricine le va încălca”.

Conform news.ro, Ion Georgescu a fost reţinut, miercuri seară, de către procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Edilul ar fi fost prins în flagrant când ar fi restituit 10.000 de euro dintr-o mită de 30.000 de euro pe care ar fi primit-o în 2022, pentru a asigura angajarea unei persoane într-o funcţie de conducere într-o unitate medicală.

Primarul deținea funcția de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş și pe cea de președinte al PSD Mioveni.

author avatar
Andrei Coman
400 afisari

4 COMENTARII

  1. Ciolacu nu înțelege un lucru, va începe demonizarea PSD prin arestări, ca sa scadă in sondaje. Iar ciolanul va tine de scaun si de ciolan, indiferent daca aduce partidul la 10/100
    Si nu a învățat un lucru, fiecare șef de partid de la PSD ce a mers pe mana securiștilor a fost îngropat de securisti

  2. Cea mai de vrajeala arestare!! Cica l-au prins in flgrant nu cind primea mita ci cind o returna ca nu reușise sa rezolve treaba la care se angajase!! Cred că e caz unic in lume ,arestare in ,,flagrant” cind dadea niste bani inapoi cuiva!!Ciolacu va îngropa PSD cu tot ce face si admite ,eliminarea cashului,falimentarea fermierilor,si ca e de acord cu arsstarea psdistilor pe motive de ,,flagrant”!.Pe Buzatu l-au arestat citeva ore dupa ce a primit niște bani! Păi ăla nu e bâ flagrant, cum nici la primaru’ de la Mioveni nu e!! Flagrant e atunci cind cineva e prins chiar in momentul primirii banilor in secundele alea, nu dupa ore sau cind da niste bani cuiva in loc să-i primeasca! Dar la ce nive a ajuns societatea ,crez ca doar 10% mai știu lucrurile astea și le ridica semne de intrebare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger