AcasăNewsEcaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv PSD

Ecaterina Andronescu vrea sa fie presedinte executiv PSD

In ultima zi in care aspirantii la o functie in viitoarea formula de conducere a Partidului Social Democrat se puteau inscrie in competitie, fostul minsitru a venit la sediul PSD si si-a depus candidatura pentru functia pe care o detine, la momentul de fata, Niculae Badalau – cea de presedinte executiv al formatiunii social-democrate.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, din cate rezulta din anuntul facut miercuri seara dinspre filiala PSD Bucuresti-Ilfov, cea din care face parte si Andronescu, fostul ministru nu este candidatul sprijinit de Organizatia condusa de Gabriela Firea, ci Viorica Dancila.

Ramane de vazut daca, in orele care au ramas pana la 16, social-democratul Badalau se va inscrie, la randul sau, pentru a-si asigura sansele de a mai ocupa si de sambata incepand, cand se va desfasura Congresul PSD, a doua functie in cadrul formatiunii conduse de Liviu Dragnea. Pana la momentul de fata pentru aceasta functie si-a depus candidatura doar fostul minstru al Sanatatii, deputatul Banicioiu.

author avatar
Cristina Stefan
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger