AcasăNewsEcaterina Andronescu, unsa in locul lui Vanghelie la PSD Bucuresti

Ecaterina Andronescu, unsa in locul lui Vanghelie la PSD Bucuresti

Ecaterina Andronescu

Victor Ponta va anuntat luni, in cadrul Comitetului Executiv al PSD, inlaturarea lui Marian Vanghelie din fruntea organizatiei de Bucuresti si inlocuirea acestuia cu Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu care este noua sefa a pesedistilor bucuresteni

Mare amator de smecherii statutare, presedintele PSD va gasi cu siguranta un truc menit sa inchida gura social-democratilor bucuresteni, care ar putea cere organizarea unor alegeri ca la carte in filiala. Alegeri de care Ponta fuge ca de dracu’ , convins fiind de faptul ca Marian Vanghelie le-ar castiga detasat.

Solutie de avarie

Marian Vanghelie a acceptat sa puna capat tensiunilor de partid

Asa se face ca dupa multe luni in care a tot incercat, fara succes, sa impuna un nou lider in funtea filialei bucurestene, Victor Ponta a ales varianta de compromis: Ecaterina Andonescu. Motivele: este vicepresedintele cu cele mai multe voturi obtinute la congres,  va prinde mai bine la electoratul cu studii sperioare si, cel mai important, se va bucura de toata binecuvantarea lui Ion Iliescu. Pe langa motivele lui Ponta, unii dintre colegii Ecaterniei Andronescu, deloc incantati de „promovarea” politica a acesteia, si-au amintit rapid de o alta calitate a distinsei doamne si anume aceea de a plange la comada. Dincolo de talentele artistice despre care povestesc carcotasii de serviciu ai partidului, cert este ca  Andronescu nu a avut nicio sclipire de lider. Lucru recunoscut si de pesedisti care, desi sunt dispusi sa-l gireze pe Victor Ponta, continua sa sustina ca numirea Ecaterinei Andronescu la sefia PSD Bucuresti nu este o miscare tocmai inteleapta.

[poll id=”190″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.248 afisari

3 COMENTARII

  1. Ati inebunit cu totii!Numai un cretin nu recunoaste ce a facut Vanghele pentru PSD;el a fost omul bun la toate in multe momente grele ale partidului.Uitati ca pe langa org.Bucuresti a fost trimis sa ajute org.lfov,Giurgiu ba parca si prin Ardeal.Acum va lepadati de el,sa va fie rusine voua astia care nu va puteti lauda ca ati facut ceva concret pentru acest partid. Ba mai mult, nu sunteti in stare nici sa pastrati ce au facut altii,bun.Asa a facut si Nastase,la adus pe nemernicul de Gusa care a dat afara toti activistii cu capacitati organizatorice si a pus in loc fetite cu cracii goi(si acum vad Modroganul barbatilor seriosi inlocuit cu Modroganul elenelor udrea in 2000-2001)datorita carora PSD-ul nu a mai reputat nicio victorie serioasa in ultimii 12 ani.Sunteti pusi numai pe distrus si catarat.Vreti sa-l inlocuiti(ba,voi chiar nu aveti altceva mai bun de facut,tara arde si voi sfasiati ca fiarele salbatice)pe Vanghele dar nu vedeti ca Nassar si Mihalache(pe ceilalti nu stiu nici cum ii cheama)dorm si nu au produs nici macar un vot in acesti ultimi 12 ani.Eu nu sunt partizanul nimanui,locuiesc in sectorul 4,am activat in sectorul 2(am muncit mai mult decat Nassar su Mihalache la un loc),n-am cerut niciodata nimic,nici nu cer,sunt pensionar,am 66 de ani,am de toate ,n-am vorbit niciodata cu Vanghele,dar spre binele partidului imi arog dreptul sa strig LUA-TI LABELE DE PE VABNGHELE.Incetati cu aroganta ca voi stiti tot si ca numai voi sunteti profetii.Ne ajunge un bandit de genul asta care a dis tara in prapastie.

  2. Mai bibi, eu cred ca tu ai cam luat-o razna. Pai Gusa nu e acum cu Vanghelie? Nu gusa i-a adus lui obama consilierii de 1 milion de para sa-l faca primar ? Mai baietas tu stii o parte una mica dar prostia cultivata de vanghelie si altii , tigani riicati la ranfg de smecheri prosti la sectoare cu duiumul la 1 la 3 la 4 la 5 ca sa nu mai zic … 6 … La 1 cu tudorache ala..si gasca de prosti ai lui vai de psd ul asta schimbati ceva puneti oameni destepti ca va duceti dracului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger