AcasăNewsEcaterina Andronescu si Serban Mihailescu, dati pe mana Justitiei

Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, dati pe mana Justitiei

Comisia Juridica a dat, marti, aviz favorabil pentru ridicarea imunitatii in cazul senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu.

Cei doi sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni in celebrul dosar Microsoft, iar Comisia Juridica este de acord ca institutiile de specialitate sa inceapa urmarirea penala pe numele celor doi senatori.

Situatia Ecaterinei Andronescu si a lui Serban Mihailescu urmeaza sa fie analizata in sedinta de plen, pornindu-se de la avizul favorabil dat de Comisia Juridica.

Exista informatii ca membrii Comisiei Juridice au votat in majoritate covarsitoare pentru ca cei doi senatori sa fie dati pe mana Justitiei. Au existat opt voturi „pentru”, unul „impotriva” si o abtinere.

In schimb, deputatul liberal Mircea Rosca a scapat, momentan, de problemele cu justitia, Comisia Juridica dand aviz negativ pentru perchezitia, retinerea si arestarea acestuia.

Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu sunt acuzati, printre altele, de trafic de influenta si spalare de bani, ambele infractiuni comise in celebrul dosar al licentelor IT.

author avatar
Cristi Ionita
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger