AcasăNewsEcaterina Andronescu primește vestea demiterii din fața TV-ului: N-am greșit cu nimic;...

Ecaterina Andronescu primește vestea demiterii din fața TV-ului: N-am greșit cu nimic; merit explicații!

Fostul ministrul al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri că a aflat de la televizor că premierul a demis-o din funcție după ce a declarat, legat de cazul Caracal, că ea a fost învățată să nu se urce cu străini în mașină.

Ecaterina Andronescu Foto Twitter

Andronescu și-a menținut afirmațiile care i-au adus demiterea: „Am aflat de la televizor (…) Nu avea nicio legătură cu situația decât să îi protejăm pe copii în perspectivă. Nu era intenția mea să o învinovățesc cumva pe Alexandra sau pe părintii ei. Nu asta am vrut, nu sunt genul acesta de om. Luați emisiunea și urmăriți. Am continuat să spun că de aceea noi în toamnă va trebui să declanșăm o campanie în școlile noastre pentru a-i învăța pe copii să se protejeze. Eu nu pot lua alte măsuri decât cele din școală. Noi putem să îi învățam pe copii cum să se poarte astfel încât și ei să se autoprotejeze. Școală este o instituție care trebuie să îi învețe de toate. M-aș fi așteptat la o explicație (din partea premierului). Dacă s-a înțeles așa, îmi pare rău. Dacă premierul a luat o decizie, nu am ce să mai fac”, a declarat aceasta pentru televiziuni.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
432 afisari

4 COMENTARII

  1. Sunt unii care citesc o mana de carti si devin genii. Sunt altii care citesc toata viata si devin din ce in ce mai prostavani.

  2. Ea este o persoana care de fiecare data spune ca nu a gresit cu nimic ! Aceasta inseamna PROSTIA FARA MARGINI !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger